duo By the way
Nama je avgusta špilal ta bend, so bli 3, ker sva hotela še harmonikaša za čez dan. PA je blo takole: čez dan so bili slabi, ker je mož pričakoval njihovo sodelovanje, pa ni bilo od tega nič, samo igral so neki, peli pa skor nič, oblečeni so bili v kratke hlače in bombažne majice, kar se nama ni zdelo povsem primerno za poroko!!! Tako, da jim rečta, naj se oblečejo v vsaj črne hlače in srajce. Glede igranja na sami ohceti, pa so bili superrrr, 1 a, ker so naredil žur do jutra, non stop špilal, razno muziko, vsi smo plesali, mokri kot miške, stari in mladi. So svatje vsi zeloo pohvalili, da je bilo enkratno. Ena runda je trajala skor 40 minut, oz. skor vsaka najmanj 20-30 minut, tak, da smo potem že kar dol moral mal počit … Skratka, za čez dan če hočeš imet harmonikaša, izber kakšnga druzga, za na ohcet pa definitivno By the way. Aja, cena 90.000 od 15.00 do 5.00. Lp, E!
Spoštovana Mateja75!
Ker imamo zadnje čase več sindikalnih špilov,ne prebiram tako pogosto tega foruma,kot v poletnem času,ko smo imeli vsako soboto poroko.Zato ti odgovarjam na tvoj vprašanje z zamudo(smola na moj račun).
Očitno nas je nekdo hotel samo pohvalit in nam je s tem naredil MEDVEDJO USLUGO ali pa kot se meni zdi bol verjetno,nas je nekdo hotel ZAJEB…(si mislim kdo je to).
TEGA FORUMA JAZ NISEM PISAL!!!
-če bi hotel sam sebe hvaliti,se verjetno nebi potpisal s svojim elektronskim naslovom,ki je dostopen na vsaki naši novi vizitki
-naOtočcu sva bila brez harmonikaša,ker so zahtevali predvsem rock in Hrvaško muziko(tisti,ki si to pisal nas drugič dobro poslušaj)
-večina forumovcev za katere smo(sva)igrali lahko potrdijo,da sem proti samoreklami na forumu,ker se ta takoj prepozna(tudi mišljenje ostalih forumovcev je tako)
-frumovci imate dobro mnenje o nas,zato nam ni treba samoreklame(spodaj je veliko lepega napisano o nas)
-naše ime se napiše BAJDE-way
Tako Mateja75.Odgovoril sem ti na vprašanje.Na tem forumu sem se oglasil prvič in upam,da tudi zadnjič,saj sem mišljenja,da je ta namenjen predvsem vam in ne nam glazbenikom,gostincem…
Izkoristil pa bi priložnost in se zahvalil vsem forumovcem,ki ste napisali veliko dobrih besed o naši skupini(tudi negativnih kritik smo veseli saj se na napakah učimo).Upam da bomo še naprej dobro sodelovali.
duoBAJDE-way