DUO LIMIT NA POROKI
Junija se poročim in iščem bend za poroko. Najbolj se nagibam k duo Limit, ampak nisem še čisto odločena. Prebrala sem veliko pohval tako kot tudi od drugih, ampak že po telefonskem klicu sva se s članom dua limit ful ujela. Točno je vedel kako se stvari streže. Sta pa v juniju že kar dobro zasedena in je prost mislim da le en datum v juniju. Zdaj ne vem kaj narediti. Ta vikend ju grem poslušat na primorsko ker imata javen nastop, vendar to ni poroka.
Veliko priporočil sem dobila tudi od znancev, ki so ju že slišali, saj sta po gorenjski že kar dost špilala. Če mi zna še kdo kaj povedati bi bilo zelo dobrodošlo. Saj ne da sem skeptična in tečna, vendar hočem biti 100000000000%.
Hvala
Midva sva ju že dvakrat slišala na porokah in sta SUPER!!! In tudi zaradi njiju sva prestavila predvideni datum poroke, ravno včeraj sem ju rezervirala, tako da 9. junij sta naša.
Upam da ni bil ta tisti edini datum, ko sta prosta, ker bi ti ju sicer res priporočala. Ne moreš zgrešiti z njima.
Srečno in upam da vama uspe!
“ma nemoj”, nisva samo zaradi njiju prestavila datuma, se nama še nekaj ni ujemalo, in takrat sva najprej preverila, kdaj sta onadva prosta, ker sva si ju res želela. Saj vsakemu je pač pomembno nekaj drugega, nama gotovo dobra glasba (po zmerni ceni). Tako da vsak naredi tako, da se najbolje počuti. Če si želiš DJ-ja je pa edino prav, da ga tudi zrihtaš.
Pozdravček vsem
Klicala sva DUO LIMIT za poroko v maju 2013 in ne moreva verjet, ta dva sta že zasedena!!!Pa je to možno? Ljudje kaj ste normalni, kaj zdaj že 3 leta prej planirate poroke?
Razmišljava, da bi probala datum zamenjati, ker si želiva prav njiju (glede na slišano in doživeto), sam to potegne en kup zmešnjave za seboj.
Res sva razočarana. Pa sva bila sigurna, da sva ena med najbolj zgodnjimi s spripravami na poroko, pa sva doživela takoj šok.
Ali je kdo že imel kaj podobnega?
Pozdravljeni,
mislim, da so teme o ansamblih zgubile svoj pomen, zato jih zaklepam.
Če ansambli želite oglaševati, se obrnite na Andrejo ali Primoža preko e-naslova [email protected] ali [email protected].
Nove teme o ansamblih bodo od prvega posta dalje skrbno spremljane. Izkušnje so dobrodošle, imena ansamblov pa bom iz postov, čim jih bom opazila, brisala, tako da jih boste lahko izmenjevali le po zasebnih sporočilih. Teme bom pregledovala vsakodnevno.
Lep, čeprav silno vroč teden želim vsem!
LP,
Lenka
Ne dolgo nazaj sta duo limit igrala na najini poroki. Sta zares super, tako kot sem brala po forumih in lahko zagotovim, da ne uporabljata prostaških ali vulgarnih igric, šal in podobnega. Skratka vse izpeljeta profesionalno, tako kot obljubita.
Mirne vesti ju priporočava vsem.
Vse dobro vsem novo pečenim možam in ženam. Moj predlog pa: Ne se preveč sekirat, ker bo itak vse ok,samo prepustita se in uživajta 😉