Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek duofilm in bradavice

duofilm in bradavice

Na podplatu imam kar nekaj bradavic. Kaj priporočate? Nekje sem zasledila , da je učinkovit Duofilm in me zanima, če ste ga zasledile v Sloveniji ali je le v Italiji?

mi smo ga kupili v Celovcu.

Mi smo dobili v Italiji.

Živjo!

Sin je imel kar nekaj bradavic na podplatih (2 ogromne in verjetno enih10-15 majnih, ki so se kar naenkrat pojavile).

V lekarni sem kupila tekočino za bradavice in redno mazala zvečer, včasih tudi zjutar + strgala z tistim ‘žiletkami’ za stopala. V cca 20 dni, smo se jih znebili.

Za ta največje, smo , na koncu, dali kar obliž čez, z predhodno narejeno luknjico.
Čez luknjico sem ker debelo namazala tekočino… v dveh dneh je bradavica odpadla – sem pa že mislila, da bomo morali iti jih paliti.

Je pa tako, da ta tekočina nekako razžre kožo in se ta začne lupiti, zato treba biti pozoren in nanašati samo na bradavice.

Za bradavice imam/poznam super odlično zadevo. Deluje!
Pustite kontakt če vas zanima.

jaz vem kako,

mene zanima kako? se z duofilm – om že trudimo kr nekaj časa, pri naši 8 letnici.

na roki se ji je naredila ena trdovratna, pa namočimo, podrgnemo in namažemo z duofilm – mom in se je nikakor ne moremo znebiti.

če ima še katera kak nasvet je zelo dobrodošel.

hvala alekat

alekat33@gmail.com

Mož je staknil zelo grde bradavice na bazenu. Uporabili smo Wartner za stopala in so kar popadale dol:)
Zdravnica mi je rekla da je to enako kot če greš dermatologu na zamrzovanje. Priporočam.

Lp

Zanimivo, meni tale Wartner ni čisto nič pomagal. Sem celega porabila, bradavice so ostale oz so zrastle nazaj. Imela sem 4 bradavice na roki in mi je pomagala tekočina Collodium, dobiš v lekarni. Se namazala, bradavice je razžrlo in sedaj imam končno lepo roko.

Kaj pa bradavica na konici nosa. A bi tud to šlo z Wartnerjem?

Imela bradavico na podplatu, zelo bolečo, Dr. Bartenjev 2x operiral brez uspeha. Z mazanjem z Duo filmom kuplljenim v Italiji 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odpravila.

A lahko z duofilmom odpravim bradavice ob nohtih na roki?

jaz imam eno veliko bradavico na hrbtu toda rjavo, je kot pika samo da je izbočena, takih imam kar nekaj pa me zanima če se tudi te da odpraviti s temi zdravili…?

New Report

Close