Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Duolingo

Duolingo

A je dober? Se dejansko kaj naučiš iz aplikacije? Pa a je res vse brezplačno?

Bi se pa učila španščine in francoščine.

Mam sam španščino gor za SŠ in mam same 5ke zarad aplikacije.

Drgac pa igraš 2krat na dan da dobiš zaklade in se ti podvoji rezultat kdr odpreš zaklade, maš 5 življenj – 1 napaka je 1 življenje dol, ful podpore je med igro (npr I’m so proud of you, keep it up….), drgac je pa zlo zanimivo in poučno. Ja vse je brezplačno edino če hočeš super duolingo (nevem kako točno je to ampak imaš brez reklam ki jih sploh ni veliko pa neomejena življenja….). Aja se neka kokr lestvica je glede na rezultat, začneš pr bronze league on pol se postopoma premikaš naprej pa tud folovas lahk koga in oni tebe pa prijatelje lahko dodaš….

men je ta aplikacija super, sem se naučila en azijski jezik, mogoče grem še na drugega. Je brezplačna, po vsaki vaji so reklame od 0-5sekund, včasih kaj več.

jaz nove lekcije delam na PCu, ker mam add blocker, pa še neomejeno lahko delam napake, na telefonu pa delam vaje. APP te vsak dan vzpodbuja da delaš,  tekmuješ z ljudmi iz celega sveta, delaš dodatne vaje, težje, tedensko dobivaš statistiko in napredek … lahko si omisliš individualni tečaj z nativ speakerji, okrog novega leta imajo popuste, če želiš plačljivo verzijo, ki jo lahko sprobaš kadarkoli za 14 dni. Sam jaz razen reklam nisem opazila razlike.

Probaj ane, pa boš videla, učiš se pa iz angleščine (present simpl) v španščino ali francoščino.  Mogoče se da tudi iz nemščine, sam ne vem. Preverila sem tud španščino in je čist simpl … po moje se hitr naučiš osnov, potem je pa od tebe odvisno kolk si vztrajna. Jaz delam vedno kadar imam čas .. je telefon v roki in šiba duolingo, namest igric, IG in tiktoka

ja, duolingu je res super, sploh za mlajše , saj skozi igro vodi do znanja. edina slaba lastnost je, da moraš znati še angleščino.

Jaz uporabljam. Sem si kupila kar plačljivo, ker mi tudi 5 sekund brez reklame nekaj pomeni. Pri vseh bedarijah na telefonu, je to prav super. Če gre za resno učenje, naj ne bo edini vir učenja, ampak tako za zraven. Ali pa iz firbca. Ni teorije, ampak se s primeri in vajami v zgledih učiš.

Nisem se poskusila, sem pa ze razmisljala parkrat :-).

Torej… ker pravite, da je aplikacija v anglescini: Ali je primerna tudi za ucenje anglescine? Ne bi sicer bila zacetnica. Hvala za nasvet!

New Report

Close