Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Durex play O

Durex play O

Ali katera ve kje poleg erotičnih trgovin še lahko kupiš ta gel Play O.V Venera shop in Beate Use ga nimajo več, ker ga je zmanjkalo. Ali ga imajo mogoče tudi v lekarnah? Pa še za ceno bi vprašala.

Jaz vem, samo bo treba malo letet. 🙂

Preveri v DM, mislim da sem ga tam zasledila.

triglavčica dva sončka pod Triglavom sta nam polepšala življenje 25.02.2006

Jaz sem ga kupla prejšnji teden v DM….že sprobala :)))) . Cena 16 EUR!

In kako je?

Preizkusi an. 🙂

A tisti smajli niso povedal…je fajn 😉

Kak je filing? Je res kaj drugač in kaj je drugač?

men gre najbolj na qrac, da so te reklame čez cel dan in da sem zaradi njih 5letniku razlagal, kaj je to orgazm. kreteni!!!!!!

A pa v lekarnah se tudi lahko kupi?

matr si kura – a tja pa ne bi šla vprašat????

Mater, a ste tok na švoh, da vsaki reklami nasedete?? Al so vaši dedci tok švoh??

Še v Tuševih trgovinah jih imajo pri blagajni,spet ena roba široke potrošnje,kot da do zdaj ženske pa niso imele nič od seksa,tole je pa zdaj zadetek v polno.

V Leklerku ga tud imajo, stane pa slabih 13€.

Kot so ti napisale druge,dobiš ga v v vseh večjih trgovskih centrih. ( 16 eur ) Sama ga uporabljam in sem zelo zadovoljna.Povečuje užitek,tako kot piše v reklamah,najprej začutiš vročino….
Priporočam.

Poenostavljeno, ta gel nima nobenega učinka. Tiste, ki z orgazmi nimajo težav, tega gela ne rabijo, tiste, ki pa imajo probleme, jim tudi ta gel ne bo NIČ pomagal. Govorim iz preteklih moških izkušenj, z nekaterimi nisem imel težav in so orgamzme doživljale brez težav, nekaterim pa narava tega ni tako odprtosrčno namenila. Ampak vseeno, bolj pomembna je želja imeti seks, orgazem pa če ga tudi ni, ni nobene panike.

Z mojo sva naredila še en preskus. Lubrikantu KY jelly sva dodala nekaj tankih rezin olupljenega ingverja in to pustila nekaj uric. Občutek je bil praktično popolnoma enak kakor z enormno dragim dureksovim gelom. Lukrikant KY jelly kupiš v vsaki lekarni za 5 evro, ta veliko tubo.

Da ne bo preveč strahov okoli ingverja. O njem je na netu napisanega marsikaj, tudi na temo spolnosti.

New Report

Close