Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DURS vračilo dohodnine po podanem ugovoru

DURS vračilo dohodnine po podanem ugovoru

Pozdravljeni,
nikjer ne zasledim, kdaj bodo vrnili dohodnino nam, ki smo dali ugovor po prvem informativnem izračunu. Kdo ve? Hvala.

Najprej moraš dobiti odgovor na ugovor…. in nov izračun. Tam pa bo pisalo tudi, kdaj bo nakazilo.

V kolikem času boš dobila odgovor, pa je zeeeeelo odvisno od tega, zakaj je bil podan ugovor, koliko so zadeve jasne,….

Jaz sem lani sredi oktobra dokončno poračunala z DURSom. Ugovor ni bil kompliciran.

Hvala, ugovor je bil, ker sem pozabil prej dati olajšavo za otroka in sem jo vpisal pri ugovoru.

Tudi mene zanima, če je kdo že dobil odločbo po ugovoru na 2. tranšo info. izračunov. Rečeno je bilo, da naj bi bile odločbe poslane konec tega meseca.

septembra ali oktobra

Do 31.oktobra morajo vse poslati.To pa pomeni da lahko dobite veliko prej,lahko pa čisto zadnji dan..

Po poslani odločbi,je potem 1 mesec čakanja na nakazilo.

Jaz zaradi ene posebne zadeve vsako leto oddajam ugovor in še nikoli nisem dobila vračilo prej kot 31. 10. Predvidevam, da kakšno za plačilo še prej pošljejo, tisto kar je pa potrebno njim izplačati gre pa na zadnji dan 🙁

31.7.2013 gre prva runda odločb ven (tisti, ki so dali ugovore), poslano je z osebno vrpčitvijo, vračilo pa je 30. dan po vročitvi odločbe

LP

Jaz tudi čakam na vračilo dohodnine. Podala sem ugovor na inf. izračun zaradi vzdrževanega člana. Odločbo sem dobila 3.10.2013, piše da nakažejo v 30 dneh.
PO 30 dneh sem klicala na DURS, da nisem prejela nakazila in so me hladno odslovili, češ, da moraš prišteti še 15 dni od vročitve, pol pa začne teči rok 30 dni….

Do danes mi še niso nakazali ničesar, pa je že skoraj 2 meseca od vročitve!!? Je še kdo v takšnem položaju?
Hvala, lp!

Zanima me ba kateri naslov lajko posljem, da mi dohodnino vrnejo po postni nakaznici, ne na ziro racun? Hvala

FINANČNE STORITVE BANCO SAFRA

Trenutno ponuja posojila z dobro obrestno mero. Za več informacij nas kontaktirajte (bancosafrafinancial@gmail.com)

jaz bi tudi ustanovila svojo posojilnico

New Report

Close