Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Duševno motena Urška Klakočar Zupančič z novo nebulozo.

Duševno motena Urška Klakočar Zupančič z novo nebulozo.

Odgovor na objavo uporabnika
Hahah879, 26.08.2022 ob 12:35

Bolj očitno se ne moreš delat norca iz naših ljudi. Kar nekaj SLOVENCEV si ne more privoščiti morja ali dopusta, ta krava bi pa migrante vozkala na morje in vreščala nekaj o diskriminaciji.

Krambergerja so poknili, taki pa prosto po mili volji.

To samo dokazuje, da je dejansko zaostala. Oni živi v nekem sanjskem navideznem idealnem svetu, ki so ji ga  v komunističnem režimu vcepili v glavo. In to je to. Nedotakljiva ker je priviligirana. Če ne bila, bi jo raztgali do koščke, kot lačne svinje (kot vse, ki niso “naši”).
Ta ženska ni sposobna dojemati realnosti. V visokih petkah in lepih oblekicah tam pleše kot princeska, ne da bi se sploh zavedala kdo jo krijo in zakaj.
Dokler nam bodo tako neumni ljudje vladali, ne more biti bolje. Aja, Kramberger je mrtev, pa polno drugih tudi, od Pučnika dalje,…
Sicer mi je pa jasno zakaj, ker nihče ni tako ekstremen in morilski kot oni. Ampak oni so lahko, samo drugi ne smejo biti.

O, koprivce, ste pa prišli na svoj račun. Sicer se glede na ponavljajoči primitivni stil pisanja zdi, da vas je klinčevo malo. Eden ali dva imata koncert v vsem svojem  blišču.

Dejta še nakladat, da vidimo, do kod gre lahko človeška neumnost.

A vas grize Urška, a? Luštna in pametna. Kaj bi koprive dale za to, a ne?!

kako jaz to vidim, 26.08.2022 ob 15:14

To samo dokazuje, da je dejansko zaostala. Oni živi v nekem sanjskem navideznem idealnem svetu, ki so ji ga  v komunističnem režimu vcepili v glavo. In to je to. Nedotakljiva ker je priviligirana. Če ne bila, bi jo raztgali do koščke, kot lačne svinje (kot vse, ki niso “naši”).
Ta ženska ni sposobna dojemati realnosti. V visokih petkah in lepih oblekicah tam pleše kot princeska, ne da bi se sploh zavedala kdo jo krijo in zakaj.
Dokler nam bodo tako neumni ljudje vladali, ne more biti bolje. Aja, Kramberger je mrtev, pa polno drugih tudi, od Pučnika dalje,…
Sicer mi je pa jasno zakaj, ker nihče ni tako ekstremen in morilski kot oni. Ampak oni so lahko, samo drugi ne smejo biti.

odličen opis –  in še kot dodatek – to je tudi še kako resen stereotip, ko  periferna mlada ali pa ne več toliko mlada  ženska pride naciljano na položaj ” v veliko mesto” v  center vladavine in krog odločujočih. To je zelo nevarno. Ker taki psiho imajo potem moč odločanja.

In ji zavrti ego, ego moči, nadvlade, ko misli, da lahko počne sedaj vse, podzavestno pa se maščuje vsem, ki so ji realno postavili mejo na njeni dosedanji tudi karierni poti. Zakaj že so jo vrgli s sodišča?

napoložajnanci so včasih precej nevarni, 26.08.2022 ob 15:29

odličen opis –  in še kot dodatek – to je tudi še kako resen stereotip, ko  periferna mlada ali pa ne več toliko mlada  ženska pride naciljano na položaj ” v veliko mesto” v  center vladavine in krog odločujočih. To je zelo nevarno. Ker taki psiho imajo potem moč odločanja.

In ji zavrti ego, ego moči, nadvlade, ko misli, da lahko počne sedaj vse, podzavestno pa se maščuje vsem, ki so ji realno postavili mejo na njeni dosedanji tudi karierni poti. Zakaj že so jo vrgli s sodišča?

Ja, uradno je šla sicer sama – ampak za zidovi pa so ji dali verjetno vedeti, da naj “spoka”, se umakne, not wanted anymore. In je taktično napeljala svojo nadaljno karierno pot, kot jo je – ubogi izkoristek Golob.

ratatata, 26.08.2022 ob 15:28

O, koprivce, ste pa prišli na svoj račun. Sicer se glede na ponavljajoči primitivni stil pisanja zdi, da vas je klinčevo malo. Eden ali dva imata koncert v vsem svojem  blišču.

Dejta še nakladat, da vidimo, do kod gre lahko človeška neumnost.

A vas grize Urška, a? Luštna in pametna. Kaj bi koprive dale za to, a ne?!

Pametna? Pri tolikih Slovencih, ki ne morejo na morje, bi ona vozila tja migrante, in to je  za tebe pamet?
Lej, če bi mi bili Avstrijci z neto urno postavko minimalno 12 evrov. In s takimi najmeninami, kot so v Avstriji – NAJ VOZI ONA MIGRANTE NA MORJE.

Da greš pa ti to reči v Sloveniji? Z minimalno plačo 700 €, najemnino 800 Evrov, ko si vsak ta drug ne more privoščiti morje, z razliko priviligirancev, točneje dedičev, pa samo dokazuješ, da si mentalno zaostal! Dobesedno.

Levičarji, pa jaz vas vidim kot trop opic, ki se ščiti, ker drugače ne bi imela za burek.
V Avstriji (naši nekdanji državi), ima čistilka več plače, kot pri nas UNI.
Logično, če pamet vidite, kjer je pač ni. Ne more biti drugače.
Očitno je tako, ko pobiješ vso inteligenco (po vojni) in ostanejo samo butalčki. Pa sej ne more biti drugače. Ko pa najdeš malo inteligence npr. Krambergar, pa pošlješ likvidatorja….. Valda, če nimaš pameti je pa treba nasilje uporabit.

Psihiatrična klinika Ljubljana, 26.08.2022 ob 12:31

Duševno motena predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič bi ilegalne migrante za davkoplačevalski denar peljala na morje.

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/urska-klakocar-zupancic-bi-migrante-peljala-na-morje-oglasil-se-je-tudi-janez-jansa/

#Plešemo

Ena izmed redkih, ki ji v politiki možgani še služijo. Ostali se gredo populizem, želijo biti všečni svojim volilcem, čeprav z neumnimi, neizvedljivo mi predlogi. Urška je pač pravnica in se spozna na zakonitost, zato je izpostavila to očitno diskriminacijo ostalih migrantov napram Ukrajincem. Ampak za desničarje so ljudje samo beli arijci, ostali so manjvredne rase, bližje živalim. Bolno, res!!!

Z duševnim bolnikom pa bi bilo bolj umestno zmerjati marsikaterega izmed članov ali simpatizerjev tebi priljubljene SDS.

Halo moderatorji, 26.08.2022 ob 15:04

Zdaj pa tudi jaz verjamem, da je motenec sam moderator. Ker pri meni je blokada za objave (me zanima, če bo zdaj že šlo skozi), moteni avtor teme pa še naprej objavlja.

Kar tebi blokira je vse avtomatika.

Hmmm768, 26.08.2022 ob 15:40

Ena izmed redkih, ki ji v politiki možgani še služijo. Ostali se gredo populizem, želijo biti všečni svojim volilcem, čeprav z neumnimi, neizvedljivo mi predlogi. Urška je pač pravnica in se spozna na zakonitost, zato je izpostavila to očitno diskriminacijo ostalih migrantov napram Ukrajincem. Ampak za desničarje so ljudje samo beli arijci, ostali so manjvredne rase, bližje živalim. Bolno, res!!!

Z duševnim bolnikom pa bi bilo bolj umestno zmerjati marsikaterega izmed članov ali simpatizerjev tebi priljubljene SDS.

Aja, a res? A sedaj boš pa Ukrajince, begunce (uradno je tam vojna in Ukrajinici SO EVROPEJCI (državo ali dve stran), niso iz bližnjega vzhoda), primerjal z ilegalnimi migranti z bližnjega vzhoda, ki jih bližnji vzhod zavrača, npr. Arabija?

A imate levičarji tekmovanje, kdo je bolj zaostal ali kako?

Joj joj, Grimsi…

kako jaz to vidim, 26.08.2022 ob 15:48

Aja, a res? A sedaj boš pa Ukrajince, begunce (uradno je tam vojna in Ukrajinici SO EVROPEJCI (državo ali dve stran), niso iz bližnjega vzhoda), primerjal z ilegalnimi migranti z bližnjega vzhoda, ki jih bližnji vzhod zavrača, npr. Arabija?

A imate levičarji tekmovanje, kdo je bolj zaostal ali kako?

VI desničarji ste že po defaultu bolj slaboumni. Z vami se je bv v debate spušča, ker itak osnov ne razumete. Kar nazaj v vaško gostilno med istomisleče brez argumentov udrihat po drugače mislečih! Imate v svoji politični sekti lepe vzore!

pikapokapeka, 26.08.2022 ob 16:03

Joj joj, Grimsi…

Ko te bo en ali pa več arabskih begunec, ki nima pojma o evropskj kulturi na morju dobro pošraufal in boš z razbolelo p…. in ritjo in polnimi usti smrdljive migrantske sperme še nakladala o enakosti beguncev pa se spomni svoje tolerance pa jih pojdi še malo osrečevat v njihove izvorne države…

Hmmm768, 26.08.2022 ob 16:10

VI desničarji ste že po defaultu bolj slaboumni. Z vami se je bv v debate spušča, ker itak osnov ne razumete. Kar nazaj v vaško gostilno med istomisleče brez argumentov udrihat po drugače mislečih! Imate v svoji politični sekti lepe vzore!

Ti bližnjevzhodni begunec mamico natepava, ali ti partnerko otipava… pošlji jim svoje dekline v pomoč da se podučijo o vlogi žensk v islamu. Lepo si to planiraš za svoje otroke še posebej hčere če jih imaš.

babi se je dokončno ftrgalo.

Lahko bi jim tolažilne Slovenke zrihtala, ker moški se težko spopadamo s samoto brez ženske družbe. 🙂

Primorski heroji so to…, 26.08.2022 ob 16:16

Ko te bo en ali pa več arabskih begunec, ki nima pojma o evropskj kulturi na morju dobro pošraufal in boš z razbolelo p…. in ritjo in polnimi usti smrdljive migrantske sperme še nakladala o enakosti beguncev pa se spomni svoje tolerance pa jih pojdi še malo osrečevat v njihove izvorne države…

Pa kupi mačeto, ker se bo ta priljubljeni šport kmalu najbrž razširil tudi med prestolničane.

Kakših argumentov?
Tale tip je  za tako slaboumne kot si ti naredil prezentacijo o migrantih s kroglicami, da ja lahko razumejo tudi taki, mal zaostali.
1 kroglica je 1 milijon ljudi.

Glej in se čudi, zakaj migracije ne bodo rešile popolnoma NIČ, razen tega, da bodo uničile še razviti svet.

Ampak tudi, če bo tako, kot pravi tale znanstvenik, da je treba razviti njihove izvorne države, bo glede na to, da razviti svet ima milijardo ljudi, nerazviti pa 5, lahko pričakujemo apokalipso svetovnih razsežnosti (vse požgano, suše, suhe struge, lakote, pomanjkanje kisika v zraku), v bistvu prostor bo najbrž še ostal, samo drugega več ne bo.

Samo iddiot še ne vidi novega “vesoljenga” potopa, ki se je tudi zgodil zaradi prenaseljnosti. Vprašanje je samo, kaj bodo tokrat uporabili.

Sej ni treba verjeti, ampak glede na logiko se ne more zaključiti drugače in zaradi eksponentne funkcije porabe surovin, vzporedno z narščanjem prebivalstva.

Očitno bi šli radi nekateri nazaj v kameno dobo. Ampak ja, točno tako se bo končalo.

heeh, takle mamo..,  pacient okom, njegovi dežurni trolovski forumski bolniki skokom..

Avtor, pejt tečt okoli parlamenta, ker vi buzuranti jajohosasti nimate radi kolesarjenja.., pa krič to kar pišeš na tem forumu, da imaš 700€ plače in da tvoji otroc ne morejo na morje, da te urška sliši.

Če boš dost glasen boš lahko glavni vodič na enem od kompozicije vagonu polnih otrok iz xy držav.. To je pa tud nekaj, a ne.., boš glavna zvezda na nora 24tv, teden dni minimalno.., otroc te bodo imeli pa tako radi, a ni to lepo…

Mimo grede, ta urška mi je čisto mimo ampak, če s(d)s greznica pljuva po njej, jo pač treba branit..

Tole je prezentacija, zakaj migracije ne bodo rešile čisto NIČ.

Je pa na ytube.

Naslov.
“Immigration and World Poverty Explained with Gumballs”

Pa tudi razvoj teh držav ne bo rešil čisto nič (ker bodo obstoječi energenti popolnoma uničili okolje in rabijo nove – okolju prijazne, za tako veliko število ljudi). Če se teh 5 milijard tako razvije kot Amerika in zahod (skupaj imate ene pol milijarde ljudi), bo jutri zmanjkalo vsega – problematična je voda, kisik in seveda zemlja -kar je bilo samoumevno za prednike, dobesedno vsega, zemlja bo kot polje po opustošenju kobilic.

Ljudje se sploh ne zavedate ŠTEVILK… k da ne bi dojemali številk. Pa sej eni jih ne.

Tudi jaz nisem volila Janše, pa mi je danes žal.

Uršja K.   ne opravlja svoje funkcije kot sem pričakovala. Niti Golob.

Moti me tudi to, da napihujejo tiste teme, s katerimi blatijo prejšnjo vlado.

Šolniki napihujejo  kako ta vlada vse obvlada glede korona ukrepov…. v 3 letih se je pa tudi to že skristaliziralo, pa tudi če bi danes Micka vladala…

Da ne govorim o RTV….

Kako naši ljudje nikamor ne gredo in nimajo ugodnosti? A se niste ravno pred kratkim usajali, kako se upokojenci brezplačno vozijo na morje? Kar se tiče ukrajinskih in vseh ostalih beguncev se pa strinjam, da naj za vse veljajo enaka pravila. Glede na odzive ljudi, naj ukrajince degradirajo na nivo vseh ostalih beguncev  pa bo mir.

Mina390, 26.08.2022 ob 21:05

Tudi jaz nisem volila Janše, pa mi je danes žal.

Uršja K.   ne opravlja svoje funkcije kot sem pričakovala. Niti Golob.

Moti me tudi to, da napihujejo tiste teme, s katerimi blatijo prejšnjo vlado.

Šolniki napihujejo  kako ta vlada vse obvlada glede korona ukrepov…. v 3 letih se je pa tudi to že skristaliziralo, pa tudi če bi danes Micka vladala…

Da ne govorim o RTV….

Uršja K.

Joj 🙂

tkle, 26.08.2022 ob 22:08

Kako naši ljudje nikamor ne gredo in nimajo ugodnosti? A se niste ravno pred kratkim usajali, kako se upokojenci brezplačno vozijo na morje? Kar se tiče ukrajinskih in vseh ostalih beguncev se pa strinjam, da naj za vse veljajo enaka pravila. Glede na odzive ljudi, naj ukrajince degradirajo na nivo vseh ostalih beguncev  pa bo mir.

Za vse bi bilo dost sedežev na vlakih v turistični sezoni ( upokojence, turiste, familije in vse ostalo), če bi SŽ dale dovolj vagonov. Sicer so pa največji problem so vikend vožnje – zakaj ne dajo dva ali tri vagone več dol proti morju – a lokomotivni vagoni ne zmorejo vlečt dodatnih treh vagonov teh novih vlakov, ali kaj?

No, saj zdaj pride še do konca leta 23  naročenih  in plačanih vlakov – baje:

…..https://siol.net/digisvet/novice/letos-v-sloveniji-se-23-novih-potniskih-vlakov-do-konca-2022-jih-bo-skupaj-52-547777

še vedno kot v času MarijeTerezije, 26.08.2022 ob 22:31

Za vse bi bilo dost sedežev na vlakih v turistični sezoni ( upokojence, turiste, familije in vse ostalo), če bi SŽ dale dovolj vagonov. Sicer so pa največji problem so vikend vožnje – zakaj ne dajo dva ali tri vagone več dol proti morju – a lokomotivni vagoni ne zmorejo vlečt dodatnih treh vagonov teh novih vlakov, ali kaj?

No, saj zdaj pride še do konca leta 23  naročenih  in plačanih vlakov – baje:

…..https://siol.net/digisvet/novice/letos-v-sloveniji-se-23-novih-potniskih-vlakov-do-konca-2022-jih-bo-skupaj-52-547777

A tebi res še ni prišlo tole o kulturi posilstev, tudi na vlakih (v bolj naprednih skandinavskih državah glave najstnic najdejo kar po kufrih (ko da konec migrantu), najbolj priljubljeni šport na Švedskem je posilstvo). Mačenti šport, predvsem je popularen v Angliji (tam so klali kar vsak dan v enem obdobju, k nam ni veliko prišlo), samo zadnje čase skoraj nič več ne pride v javnost.

nikoli ne bom pozabila. Levak, Nemec, hčer zdravnica. Oni so pa ja dobri do migrantov. Migrant jo je posilil, ubil in vrgel v reko. Sej ni storil nič narobe, le Mohameda je upošteval, tako se pač dela z nevernicami v njihovi veri.

Sej vem, da so EU nori, ampak nisem vedela, da toliko. Nič sploh ne vedo o tej veri, pa bi imeli tukaj vse migrante….

EU ŽENSKE SMO EDINE, KI SE NAM DOGAJA DISKRIMINACIJA. Samo kurja pamet tega ne bo dojela, dokler ne bo končala brez pravic za 4. stenami, kjer bo  pretepena in posiljena in ji čisto noben ne bo pomagal.

buče, tist, ki ne voli pacienta točeno ve zakaj ga ne voli in mu tud v teoriji ni nikoli žal za to, da ni dal glas pacientu, pa če bi sam hudič prišel za njim, no sej večjega hudiča kot je on praktično ni….. Ti si kar lepo vedno volil/a pacienta, bo bolj to držalo…

Popay npr, 27.08.2022 ob 09:54

buče, tist, ki ne voli pacienta točeno ve zakaj ga ne voli in mu tud v teoriji ni nikoli žal za to, da ni dal glas pacientu, pa če bi sam hudič prišel za njim, no sej večjega hudiča kot je on praktično ni….. Ti si kar lepo vedno volil/a pacienta, bo bolj to držalo…

benti citiranje za..

@mino390

New Report

Close