Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Duševno motena Urška Klakočar Zupančič z novo nebulozo.

Duševno motena Urška Klakočar Zupančič z novo nebulozo.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 27.08.2022 ob 09:54

Mina390, 26.08.2022 ob 21:05

Tudi jaz nisem volila Janše, pa mi je danes žal.

Uršja K.   ne opravlja svoje funkcije kot sem pričakovala. Niti Golob.

Moti me tudi to, da napihujejo tiste teme, s katerimi blatijo prejšnjo vlado.

Šolniki napihujejo  kako ta vlada vse obvlada glede korona ukrepov…. v 3 letih se je pa tudi to že skristaliziralo, pa tudi če bi danes Micka vladala…

Da ne govorim o RTV….

buče, tist, ki ne voli pacienta točeno ve zakaj ga ne voli in mu tud v teoriji ni nikoli žal za to, da ni dal glas pacientu, pa če bi sam hudič prišel za njim, no sej večjega hudiča kot je on praktično ni….. Ti si kar lepo vedno volil/a pacienta, bo bolj to držalo…

Žal si mentalna sirota Popay simbolizira preporod malega boječega dečka v krepkega možaka. To si ti majhen deček. Begunci niso enaki so taki z EU kulturo in si taki z vzhodno kulturo in slednje so naši predniki na kole nabijali. Islam v EU ne sodi razen če si taki kvazi humanisti kot si ti želite v anusu čutiti dnevno dnevno dozo ducata črnih penisov in biti totalni subi kot ste seveda že zdaj v sedanjem življenju. Subi ki jih lepo prejemajo torej si navaden luzerček prisesan na državno levo joško. Kmalu bo tvojega izkoriščevalskega življenja konec ker SDS ne gre nikamor in te bo nabil v dupe bolj kot karkoli islamskega. 🙂

@Numerologinja muslimanska

……………………………………………………………

hehe, neki se mi glih ne da prepucavat ampak jebi ga…, treba, mentalni kreten mi piše o mentalni siroti…. Cepec, nikoli, beri še 1x ali večkrat, nikoli nisem bil prisesan na državni sesek…, a bo u redu ti gnoj jajohosast… Z muslimani prakatično nimam nič, ti je jasno napisano ti stalker…in če boš imel kdaj več delavne dobe kot jst pol se mi pa javi, da se po moško pogovoriva.

Pa drugač, mi je ta ženska zoprna že zaradi tatujev ampak, če jo vi jajohosast šoder napadeta sem na njeni strani..

Aja, s(d)s greznica, ste tukej, itak.., vidni ste ampak suma sumarum pač v 23 %, sej veš, vse se dons meri v številkah in procentih.. Tistih 7 % stranke Ns niso vaši, niso taki podivjani norci kot ste vi, tam so pravi verniki in kulturni ljudje, vi posebej na forumih ste zlo zla, podn podna, dno dna.. Tisti kmetje ki volijo vas so pač kolikor toliko normalni ljudje ampak, ker se jim zdi s(d)s greznica s svojo lažnjivo propagando najbolj slovenska stranka je logično, da vas volijo, ker se bojijo, da jim nekdo, tujci ne ukradejo tisto kar imajo. Seveda pa tudi zaradi sovraštva do bivše države, potomci teh, ki jim je sistem v bivši državi naredil krivico., tako je s to stalker…, pa povej, če boš prišel s kolom do mene, pasji sin, da te vidim.

No, dokler se bo o Urškini duševni motenosti samo ugibalo v kletnih prostorih, ni nič hudega.

Problem so politiki na vrhu državnega aparata, ki imajo črno na belem postavljeno diagnozo duševne motnje, za katero vedo vsi znotraj in zunaj meja Slovenije.

Tko da za Urško nč bat. Do takrat, ko bo začela po vzoru političnih predhodnikov serijsko razbijat domačo kuhinjo in se znašat nad domačimi, ima še oooolalaa časa.

duševna motenost, 27.08.2022 ob 12:08

No, dokler se bo o Urškini duševni motenosti samo ugibalo v kletnih prostorih, ni nič hudega.

Problem so politiki na vrhu državnega aparata, ki imajo črno na belem postavljeno diagnozo duševne motnje, za katero vedo vsi znotraj in zunaj meja Slovenije.

Tko da za Urško nč bat. Do takrat, ko bo začela po vzoru političnih predhodnikov serijsko razbijat domačo kuhinjo in se znašat nad domačimi, ima še oooolalaa časa.

Ali  jih lahko našteješ nekaj za začetek, dodatnih – odpreš seznam?

pump up the jam, 26.08.2022 ob 12:33

Mogoče je pa noseča – pa jo nosečniški hormoni dajejo? Po slikik sodeč bi lahko bila.

Klakočar Zupančičeva želi samovoljno v delo zakonodajnega organa vključiti  “civilno družbo”!? | Nova24TV

Urška Klakočar Zupančič bi sodelovala z Niko Kovač: kaj ju druži? -  Metropolitan.si

Ubogi otrok,  ki se rodi taki mami. Pa ne materialno seveda in v bistvu bo ravno zato ubogi,  ker bo imel preveč tistega,  česar ne bi rabil imet in premalo tistega, kar je za vsakega otroka nujno(normalno ljubečo mamo s katere se nihče ne dela norca,  ker se ne izpostavlja) kar pripelje do tega,  da so taki otroci duševni invalidi in huda grožnja za normalno družbo kot tako.

Misliš Filipa in Davida?

Zdaj vidite kaj naredijo droge z možgani?!

morje ste si esdeesovci gladko izmislili

Zavzela se je za čim večjo vključenost otrok v šole pa tudi za ureditev brezplačnega javnega prevoza za prosilce za azil. To pravico imajo namreč Ukrajinci, ki so pod mednarodno zaščito, kar je po njenem mnenju diskriminatorno.

čekdisout, 30.08.2022 ob 14:40

morje ste si esdeesovci gladko izmislili

Zavzela se je za čim večjo vključenost otrok v šole pa tudi za ureditev brezplačnega javnega prevoza za prosilce za azil. To pravico imajo namreč Ukrajinci, ki so pod mednarodno zaščito, kar je po njenem mnenju diskriminatorno.

Celo še nekoliko drugače: zdelo se ji je neprimerno, da tisti z odobrenim statusom zaščite imajo brezplačni prevoz, tisti, ki pa so še v postopku, pa ne. Velja tako za Ukrajince kot druge prosilce za mednarodno zaščito.

New Report

Close