Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dva naenkrat

Dva naenkrat

……….po buči jih bom dobla, ko bo to prebrala……hehe

ahmmmmmm……
:))))))))))))))))))))))))))))))))

Genav…hehe

Bingo!

Jest pa ne vec… :)))))))))))))))))))

Papa

hihi smotka si luštna ko mi rečeš teslo:-))))

Ja, to bi blo pa čist nekaj drugega. Kar je tuje je moje, kar je moje nikogar nič ne briga, hahahahahaha
Lunčka sladka, a brez kondoma ga še vedno ne bi not dala? hihihihi

pač še eno teslo:-))))))

Sem poizkusil. V “mladih” leti, ni bilo OK, zdaj bi pa še enkrat “poizkusil”…
😉
Tistim, ki mislite, da je težko dobit kombinacijo mmž naj povem, da je to še najbolj enostavna stvar od tega. Moški pa se takrat itak ukvarjamo z žensko in ne drug z drugim tako, da tu sploh ni težav 😉

Maahh mene je moj bivši rahlo silil v to in se mi je malo zamerilo…
Kja vem, pa tudi nisem tip za takne zadeve…
Imam raje mojega, ki me tako porihta kot bi me trije 🙂
Tako, da ni potrebe 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ne vem, če leti tudi na moške – ja, pred leti, v mlajših letih sem, ampak v obratni kombinaciji – 2 pupi. No, ni bilo slabo, res. Ampak, ni ga večjega užitka, kot ljubiti se s svojo ženkico…

lp,
Sreč

PRIDI SI PO ENO PO BUČI!!!!!
Saj kafe ti tudi skuham mimogrede, hihi….

(Lubika, ti me vedno spraviš v smeh….)

Če dobro premislim…. menda res, hihi….

Ljubim te.

Lepo je imeti dva moška,več ne povem…Lepo se mejte.

Tukaj bo vedno ostala polemika med m in ž. moški hočejo dve dami, me pa dva tipa… in skoraj nihče se ne strinja za obratno varijanto :-))) mojemu se tudi obrača ob misli, da bi bila jaz in on pa še en tip….hahaha:-)))))

seveda on bi samo še eno češpljo zdraven ob tem, pa se mu nč ne obrača a?
a ti bi z dvema ali tremi ali večimi?

Meni je pa fora ravno v mmž. žžm me sploh ne vleče, pa tudi v samih žž ne vidim nič. V mmž pa je itak domišljija na delu kjer je moja spodaj, dobro grajen tip zgoraj, jaz pa ob strani 😉

Za tretjega se ne bi dalo dobit malo prostora in eno samo luknjico g. minister?:-)))))))))
Zakaj te ne bi povzdignili kar za ministrskega predsednika? Imel boš vse resurse pod drobnogledom, celo novega – sexualnega, hahahahaha

New Report

Close