Dva pralna stroja?
Sušim na balkonu (ko je suho vreme), na dveh stojalih v likalnici in na enem manjšem stojalu nad pralnim strojem.Rjuhe včasih sušim kar tako, da jih vržem preko ograje stopnic (ko kurimo je to v eni uri suho), včasih kavbojke obesim preko vrat in nogavice (včasih) na cevi od radiatorja. Noro. Sušilca ne uporabljam.
Ne, vzemi rajsi dva. Jaz imam in ce se en pokvari grem takoj po novega. V enega das prat pisano na 40, v drugega perilo na 60, druga runda crno in obcutljivo. Dvojna runda in imas 4 stroje oz vse oprano. Pozimi recimo locis se pletenine. Suseje pa, poleti se hitro posusi zunaj in ni problem, pozimi kuris in se sproti susi notri.
Jp, mi imamo dva pralna stroja, 6 nas je v hiši, peremo zvečer po 22.uri in čez vikende, naenkrat na različnih programih, zato ju rabimo. Kakšne vidne razlike v stroških ni, ker se stroja vrtita na poceni tok, prej pa sta vrtela preko dneva.
Živimo v hiši, sušimo na svežem zraku, pozimi v polkleti nad “rori” centralne, tako da sušilca ne rabimo, 2 stroja pa prideta prav.
Pri nas imamo 3 fante, ki trenirajo nogomet ter dekle, ki trenira rokomet.
Sem imela 9-kg PS, a nam ni zneslo, zato smo kupili še enega in imamo tudi 2 sušilca.
Zvečer dam prati na 2 različna programa, zjutraj dam perilo v sušilca, nastavim čas, da je posušeno, ko pridem iz službe, nekaj pa dam na stojalo. Tako imam vsak dan perilo oprano in pospravljeno.
Se nam super obnese, ampak sem o tem, da imamo 2 PS in 2 SS raje tiho. Sem eni kolegici povedala, pa je povedala par čudnih, zato napake ne ponavljam.
Če imate takšno situacijo, ti 2PS toplo priporočam!
A likaš tudi? Ker toliko cunj je pa kar…..uffffff…[/quote]
Iz sušilca večine ni potrebno likati. Vzamem žehto iz sušilca, vse zložim na stojalo in takoj naj likalni mizi zlagam. Mimogrede, kar je potrebno zlikam, ampak naredim potezo ali 2 z likalnikom. Zelo hitro končano. V pralnici so tudi police, nanje zložim za vsakega družinskega člana posebej in potem si znosijo v omare.
Dresov in trenirk sploh ni potrebno likati.