Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dva roma posilila mladoletnika

Dva roma posilila mladoletnika

Te dni se je to zgodilo v Zagrebu, piše na Siolu.

Dva Roma…eden star 12, drugi 14 let sta okrog 22 ure v Zagrebšem parku prekrižala pot mladoletniku staremu 15 let, ga zaustavila s skalpelom, privezala k drevesu in ga posilila..

Samo v razmišljanje, debato in mnenja prepuščam bralcem, nočem da me kdo obklada z šovinistom, nestrpnežem in sovražno govorečim.

Napisal sem vljudno in strogo reportersko.

Če ne bi bila Roma, pa ne bi bilo zanimivo?!

Zelo provokativen post in še bolj provokativen članek. Svinjarij ne počnejo samo Romi, pa saj je bilo ravno prejšnji teden pri poročilih, kaj vse počnejo naši (SLOVENCI) razvajeni, nekulturni, nestrpni, polni sovraštva mladoletniki……

lp,

N.

Sory…prepisal iz Siola in NIČ mnenja dodal.
Se pravi so na Siolu ali kdorkoli o tem poroča provokatorji ?
Ali se o tem ne bi smelo poročat, marveč zgolj o nekulturnih, nestrpnih slovencih ?

Ne, ampak o krutem kaznivem dejanju dveh mladoletnikov ter njunem napadu na vrstnika. Popolnoma je brez potrebe omenjati narodno pripadnost, ker ničesar ne reši, zadeve le nepotrebno zakomplicira,…….

lp,

N.

U glavnem se dogajajo stvari, ki se ne bi smele. Ampak kaj pa lahko mi naredimo? Edino to, da poskušamo svoje otroke vzgajati čimbolj primerno, da vsaj malo preprečimo počenjanje neumnosti, čeprav ko je enkrat tukaj slaba družba, vzgoja staršev dostikrat zelo malo pomaga…

Točno tako, nats.

New Report

Close