Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dva sta mi ustavila na štop proti morju

Dva sta mi ustavila na štop proti morju

Dva mladeniča sta mi ustavila in smo se peljali skupaj. Med potjo se pravzaprav ni nič zgodilo, sem bila pa zrajcana sama po sebi, ker sem premišljevala, kaj če…

Izmenjali smo si telefonske. Nisem mogla zdržat. Čez nekaj dni sem poklicala, predlagala srečanje, pa tudi, da posnamem video z njima, da se nekako zaščitimo. Da ne bi kdo koga kasneje izsiljeval.

Dobila sem se s tem dvema mladičema, skladnih postav in povprečnih curakov. Posneli smo nekaj extra kinky kadrov. Dva v luliki / jaham analno in enega fafam / zalita s spermo in dvemi curaki na obrazu.

spet se enmu pedru meša. kje zdej vlečeš kurca drugemu pedru. zihr tam v stunjanu na pedrovski plaži

Ja, posneti video, kako seksaš, je fantastična zaščita pred morebitnim izsiljevanjem 😛

Mož in žena praznujeta 30. obletnico poroke.
Odločita se, da bosta ponovila poročno potovanje.
In res se odpravita na pot.
Ko se peljeta po neki cesti na podeželju, ob kateri je ograja za krave, žena reče:
“Kaj če bi zdaj naredila tisto, kar sva pred 30 leti?”
Mož ustavi avto in naslonita se na ograjo ter začneta seksati.
Ko končata, mož reče ženi: “Pred 30 leti pa nisi toliko migala.”
Žena mu odgovori: “Pred 30 leti ograja še ni bila električna.”

Odgovor na objavo uporabnika
Kinga, 22.06.2025 ob 10:09

Dva mladeniča sta mi ustavila in smo se peljali skupaj. Med potjo se pravzaprav ni nič zgodilo, sem bila pa zrajcana sama po sebi, ker sem premišljevala, kaj če…

Izmenjali smo si telefonske. Nisem mogla zdržat. Čez nekaj dni sem poklicala, predlagala srečanje, pa tudi, da posnamem video z njima, da se nekako zaščitimo. Da ne bi kdo koga kasneje izsiljeval.

Dobila sem se s tem dvema mladičema, skladnih postav in povprečnih curakov. Posneli smo nekaj extra kinky kadrov. Dva v luliki / jaham analno in enega fafam / zalita s spermo in dvemi curaki na obrazu.

Suljo, koliko knjig si ti prebral v življenju, samo Sneguljčico in 7 onegavljenih palčkov? 😀

Saj loh travonjakarje ustaviš, bo za ostale frej pot že takoj na izvozu. Ne da te čajamo, da celo kolono pred izvozom obdelaš. Dvomim da predpisi to dovoljujejo. 😅☺️☺️☺️

A zato je toliko reklam nastalo na tem forumu, da plačujejo tega, ki cele dneve razmišlja in piše debilizme?

Kinga, greš jutri tudi štopat?

New Report

Close