Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dvajseta ali trideseta

Dvajseta ali trideseta

Ženske prosim pomoč. Strara sem 25 let in sedaj me zanima ali sem v dvajsetih letih ali v tridesetih letih? Prosim pomagajte, ker sva se s frendom stavila.

sara

a nisi na sredini, hecam se, prihajas v trideseta bi jaz rekla in zapuscas dvajseta. Ker imas se vedno stevilko 2 , si lahko v dvajsetem, ampak ne dobesedno 20 letu.

Tako si zadevo razlaga moja babica:

Od 0 do 10 let – v desetih
od 10 do 20 let – v dvajsetih
od 20 do 30 let – v tridesetih

Lahko pa poimenuješ svoje dekade tako kot so poimenovane dekade v nekem stoletju, torej po prvi števki: npr. ti imaš spedaj 2 in si zato v dvajsetih.

Mah, ne vem natančno. Se bo že kdo od bolj podučenih oglasil.

Jaz bi rekla, da v dvajsetih (saj si najstnik, ko imaš spredaj ‘desetico’ in če se malo besedno poigramo, si zdaj ‘dvajstnica’ hehe) in v tridesetih si po dopolnjenem tridesetem letu…

Lahko pa se motim, seveda 🙂 Me pa res zanima, kako je prav…

Če mene vprašaš si v dvajsetih, saj imaš spredaj dvojko.

Mislim da v dvajsetih.

Hmmmm. Pri stoletjih vem, da velja npr. leto 1900 do 1999 – dvajseto stoletje, 2004 – enaindvajseto stoletje, itd.

V dvajsetih! Jaz bom v tridesetih komaj, ko dopolnim 30 in nič prej! :)))

Ok, resno- za mene je to tak; stara sem 21 let, ampak novembra bom 22, torej sem kao v 22-em letu. Ker kao že prihajaš v to leto.
Torej, če si že ful blizu 30-ke lahko rečeš, da si v tridesetem, čeprav kot rečeno, jaz bom takrat še definitivno v dvajsetem! 🙂
Sicer pa pri 25 si na sredini, torej..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close