dvd!! grrr zakaj ne dela??
Zanima me, zakaj na mojem PC-ju ne morem gledat DVD? Vedno mi piše, da je prišlo do napake, da naj znižam resolucijo ipd. Poskusil sem z power dvd in z inter actual player a vedno isto. Tudi moj kolega, ki ima isto močno mašino, kupljeno pri drugi firmi ima iste probleme. Prosim pomoč. hvala
hmm… zanimiv problem…… ampa, nekaj se mi sanja (mogoče se mi res sam sanja),…torej dvd filmi se predvajajo v nižji resoluciji kot maš namizje… torej poglej v nastavitve grafične, dvd predvajalnika,…. če obstaja opcija, da ti poskuša pri filmu vsilit resolucijo namizja.
ena ideja pa le je 🙂
Hvala za idejo, a sem resolucijo tudi znižal na tisto, ki naj bi bila potrebna, pa vseeno nič. Še naprej mi javlja isto napako.
Zdravo!
Ravno zaradi tega pojava sem PowerDVD zasovražil, dokler sem imel prejšnjo grafično kartico (GeForce 2MX). Prešel sem na WinDVD, kjer teh težav nisem nikoli opazil. Na Radeonu mi delata obadva čisto lepo.
Priporočal bi ti torej WinDVD.
LP…
DVD-ji se ne gledajo na nižji resoluciji, ta sploh ni pomembna, če je v mejah normale. Jaz imam tudi Geforce2 MX, pa mi POWERDVD XP vse filme predvaja brez problemov. Ga imam raje kot WINDVD.
Forum je zaprt za komentiranje.