Najdi forum

Pozdravcek vsem skupaj.

Imam eno oz. dve tezavici. ko sem z Morpheusa ali kazee snela film, kako ga posnamem na cd. Imam Nero Burner. poizkusila sem ze , vendar ko ga hocem prenesti z ene strani na drugo, mi to ne uspe.
potem sem pa enega lahko prenesla, mi ga pa ne posname na cd. Upam da me kdo razume kaj hocem povedat.

Če je film DVD – potem ga ne moreš presnemavat na pečico oz. z Nerotom! Kolikor se jaz spoznam.

Lp

Za DVD filme obstaja posebna pečica

Eh, pa verjetno ni DVD snela iz kazaa? da bi 3-4GB zdownloadala bi blo pa že hudo :))

andi … opiši kako si se spravila stvar peči, da vidim, kje je sfalilo.

Princ

ok Princ. Upam da mi bos lahko pomagal.
Snela sem z Morpheusa Signs ( Signs part 1.avi, Signs part 2.avi)
potem sem odprla Nero Burner, oznacila COMPILE A NEW CD, potem OTHER CD FORMATS, potem VIDEO CD. in finisch. Pol se pac odpre in ga prenesem iz ene na drugo stan, pritisnem da bi zacelo peci in mi napise da imam premalo memorya….

Bah..ne vem ce sem ti dobro razlozila..

Andi

Andi,

napaka je v tem, da izbereš VIDEO CD. Glede na to, da je AVI film, ni potrebe za video cd, pa čeprav je to “video”. 🙂 Ti lepo izberi COMPILE A NEW CD in daj potem DATA CD. In potem enostavno preneseš obe datoteke in daš BURN. Le še to vprašanje imam: sta obe datoteke skupaj toliko velike, da pridejo na en CD? En CD je lahko 700MB ali pa 650MB. Preveri, koliko sta dolga filma (v Megabajtih, ne v minutah) in se tako prepričaj, da nisi ti morda hotela na en “bogi” CD posneti več, kot je njegova kapaciteta.

Let us know. 🙂

Princ

p.s. a napiše, da je “Insufficient Memory”, ali kaj drugega? Če je memory, potem imaš lahko probleme z windowsi in RAMom (predvidevam), če pa je napaka kako drugačna, pa je možno, da te opozori, da hočeš preveč stlačiti na en CD.

Hvala.
Sedaj pa res dela. datoteki sta bila dolgi 250 MB tako da je brez problema vse slo gor.

Se enkrat najlepsa hvala.
ce bom pa se kaj rabila, se bom pa oglasila.

pozdravcek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close