DVD player in podnapisi

Kupila sem DVD player Silva,ki podpira tudi dvix.Film lepo zažene,podnapise je pa muca papala.Kaj zdaj?
Čitala sem stare poste kjer svetujete,da je najboljše zapeči podnapise na film.Do sem vse jasno,naprej pa nič več,sem namreč totalen poden v računalništvu.Mi lahko kdo razloži na blondinki primeren način kako zapečem podnapise na film.
Dam za pir!
Torej v roke vzameš likalnik, ga segreješ na 100 stopinj in zraven prilikaš
še podnapise :))
Ne hecam se, daj napiši točno oznako tega predvajalnika, ni samo SIlva ampak ima še kaj oznak, potem boš pa že prišla do pametnega odgovora.
Namreč ni rečeno, da vsi divx predvajalniki tudi predvajajo podnapise
lp

Torej oznaka dvd eja SILVA SCHNEIDER-DVD-MP3-DIVX-MPEG4
MODEL dvd 404-div-x
Živjo!
Torej Klemenxx je prejle napisal LAŽNO informacijo.
Da ponovim pravilno informacijo:
Predvajalnik Silva Schneider, ki ga prodajajo v Mercatorju NE zna
predvajati podnapisov.
Okrog me je prinesel sosed, ki si ga je kupil nekaj dni nazaj.
Žal in lp

Če je to model ki je kupljen v Mercatorju, ta model naj nebi predvajal podnapisov, vsaj tako so mi povedali na drugih forumih ki imajo ta model.
Če ti pa slučajno rata po navodilih, ki ti jih je dal klemenxx pa sporoči, ker ga imam namen kupiti ampak le pod pogojem, da delajo podnapisi.
LP
Pa sej če hočeš DivX filme gledat, jih lahko v BS playerju ali RadLightu ali nekje, kjer podnapisi pač špilajo.
Kako s podnapisi na DVDju, pa nimam ideje.

Ja saj v BS player-ju vse deluje,sam jaz se rada zleknem na posteljo in film pogledam na malo večjem ekranu,pa še kak pirček zraven zategnem.

Klemenxx vseeno me zanima,kako pretvorim podnapise iz txt v sub.
Samo končnico spremeni, sej ni frke…
aja, jest nisem klemenxx

kje in kako ?saj vidiš,da sem blond,da me vsak prodajelec v Merkatoriju nat****.
Potem si pa raje kupi samo kabel za povezavo tv in računala, pa imaš podnapise, pa ravno tako ga lahko na postelji vlečeš (pivo)..
Ne še enkrat schneider Merjatorjev tega ne zna – namreč kazati podnapisov.
lp
Ja, če maš podnapise
film.txt
klikneš enkrat, da se pobarva modro, potem malo počakaš (če klikneš hitro, se to bojo odprli), nato pa klikneš še enkrat in zdaj lahko tipkaš notri in greš s kurzorjem (to je pokončna črta, ki utripa) čist na konec, zbrišeš txt in napišeš sub. Stisneš enter in računalnik te bo vprašal, če res to hočeš, ker se lahko zgodi, da kao ne bo v redu delalo. Ampak ker je tebi mouse reku da bo vse v redu delalo, stisni ok in to je to.
P.S.: a si res blond? Mislim, v frizuro tud???

A misliš,da lažem?Prideš pogledat?.
Ja valjda,da sem blond,drugače bi kupila pameten dvd!

No pol pa povej,kaj naj rečem trgovcu,kak kabel bi rada,da mi ne bodo spet kake neumnosti prodali.Saj sem prepričana,da mi bodo prodali tak kabel,da se še obesit ne bom mogla z njim:))
Boljš,da se jaz pirčka držim,tehniko prepustim pa komu drugemu.
Najprej moraš preveriti, ali tvoja video kartica podpira video izhod (običajno je tak majhen črn konektor (ženskega spola)) zraven video izhoda za monitor.
Se ti ne zdi, če bi tako kartico mela, da bi kabel že zraven dobila??
ne običajno dobiš zraven en mali kabel, ampak za povezavo z tv-jem pa
kupiš kabel v trgovini.
Kakšno video kartico pa imap ??

Mouse prav imaš,res mi en kabel viška hodi,najbrž je to to,sam je hudičevo kratek,pa drug konec ne morem v TV vtaknit,ker nimam kam najbrž rabim kakšen scart?

Radeon 9200.
Forum je zaprt za komentiranje.