DVD Zbirka

Pozdravljeni!
Sem eden tistih filmofilov, ki si že nekaj časa ustvarja DVD zbirko.
Ustvarjam si zbirko najboljših filmov vseh časov (vsaj po kritikih, gledanostih, nagradah, mojih osebnih ocenah…), ker sovražim slabe filme, ki mi samo vzamejo dragoceni čas in denar. Zato imam tudi veliko evropskih filmov, klasičnih (ČB) itd.
Trenutno moja zbirka obsega cca. 250 DVD filmov- jih pa res nimam več kam spravljati.
Ali ima tudi kdo med vami svojo zbirko in katere filme išče, kje jih kupuje ipd.?
Ker pa si želim imeti od določenih režiserjev (npr. Hitchcock) tudi kolekcije, me zanima kje se jih da dobiti najceneje?
Huh, dobra zbirka;)
Ker sem študentka, se poslužujem drugih načinov “nabave”, zato zbiram kar cd-je, sem pa anime oboževalka, zdaj jih imam tam okoli 60, pa vztrajno oz. dnevno raste. Nimam toliko kot kot, ampak sem na dobri poti;)
Hm, glede, kje jih nabavljajo, pomislila sem na Amazona, vendar ne vem, kako ugodno je glede DVD-je, druga varianta pa je Turčija, tam je tega ogromno – črni trg;DD – hecam

Jaz veliko kupujem na Blackstar.co.uk, kjer se zelo splača, ko imajo akcije (zdaj jih je ogromno), ampak pri kupovanju kolekcij iz tujine je problem to, da, ker so tako veliki je skoraj sigurno treba plačati carino in še v večini primerov dobiš zmečkano, poškodovano embalažo, včasih pa tudi same filme.
Tako, da se to sigurno ne splača. Če ima pa kdo drug kakšen boljši način kupovanja DVD kolekcij (in cenejši) pa bi mi s tem resnično pomagal.
Hvala!

http://www.slodvd.com tle so dvdji po 1500 sit
Pismo ste pa res bogati, ej.

Ce zahajas v Italijo, poglej tam. Imajo veliko zbirk. Jaz ponavadi kupujem kar v Media Worldu. Vedno pogledam ce so angleski podnapisi, vcasih nimajo. Se da dobit pa tudi kake filme s slovenskimi podnapisi. Mi kupujemo vse kar nam je vsec, komedije, grozljivke, kriminalke, risanke,….imamo jih po moje pa tud ze okrog 200. v glavnem jih je veliko.
Imamo zbirko Friendsov, Sopranovih, Sex in the city, pa od vseh novejsih filmov ki so ze na DVD.