DVD ???
Imam dokaj dobro mašino, 17″ monitor in pa seveda DVD player. Danes sem prvič poskusil pogledat en DVD film s programom Power DVD, nato pa še z Inter actual player. Vedno mi je javil napako, da tega filma ne morem gledat, ker moram zmanjšat resolucijo ekrana (zdaj imam 1024). Ko sem jo zmanjšal pa spet isto. Slike se ne vidi niti na monitorju, niti na TV-ju(TV-out). Slišim samo audio. Prosim kakšen nasvet. Hvala!
Zdravo!
Power DVD je ropotija. Ali ne predvaja na TV, ali ne predvaja sploh, ali si izmišljuje, da moraš zmanjšat color depth. Skratka bljak. Meni je Intervideo WinDVD zakon. deloval mi je do sedaj na vseh grafičnih karticah (od 4MB s TV-OUT, pado Radeon 9000 PRO) in tako kot sem jaz hotel.
Torej: na lov za poštenim programom za predvajanje DVD-jev.
LP…
Lazso, kvačkaš! PowerDVD je daleč od ropotije, nasprotno, mislim da je najboljši softverski odkodirnik za PC-je. Meni dela brez težav (WIN 2000 -SP2), sliko prikazuje na monitorju, TV-ju skratka tam kjer hočem, tudi zvok je brezhiben. Medtem ko, z inDVD-jem sem imel nekaj težav pri zvoku ampak mislim da bi se dalo vse nastavit s pravilnimi nastavitvami in gonilniki.
Skk, za tvoj problem pa ne bi vedel odgovora.
Važno, da na koncu vsak najde to, kar mu ustreza… 🙂
LP…
Forum je zaprt za komentiranje.