DVE GORIŠKI MAČKI !
Danes nimam časa, moram prej domov , ker imam doma hudega revčka !
Na kratko.
Mišon je včeraj prilepil sliko rožce , ki se ji reče bugenvilka.
No , naša tanova je točno taka .
Če bereš , kar piše – se ti pokaže v močnih barvah , ognjevita , brez dlake na jeziku, skratka sredozemski ogenj.
Ko jo vidiš – je pa točno tako krhka in nežna kot rastlina, katere ime si je dala. Z njo je treba nežno , nežno , previdno , jo pobožat , ker zgleda tako , da moraš to nardit , če si dedec ! Če nisi , si lahko prijatelca.
DA boste dobili malo predstave – veste , kako zgleda naša mala , sladka BArbi . No , Vili je taka . Me je takoj spomnila na Barbi.
Kaže , da se tu počasi zbiramo same tamale :)))
Šefica Nikitka je Vili takoj z veseljem dala domovinsko pravico in ji je že od včeraj zvečer stalno foušna za tako lepo , gladko kožo brez gub , o tistih mal zastrtih velikih učkih pa ne bom , da mi Brusek ne uide še prej ko jo vidi
:))))))))) Zdaj se mi je pa kar milo storilo … :))))))) Uf … kaki komplimenti … :))))
No … naj še jaz napišem svoje občutke o včerajšnji “kavici” … Nikitka je ravno tako ognjevita in mogočna kot njena barva lask :))))) … Močna ženska, ki jo občudujem … po vsem kar mi je povedala …
:))))))))))) Pol smo pa ugotovile še eno neverjetno stvar .. kateri se smejim že od včeraj … ampak o tem … drugič … :))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv