dve leti bo kmalu …
… odkar sem odkrila med.over.net … 28.8. bom imela obletnico … he he … Obletnico mojega prvega posta … :))))
Spomnem se kako sem čisto po naključju zabluzila sem … Bili so dopusti, v službi totalna tuga in sem iskala malo sprostitve … in tako sem začela iskat primeren forum, za malo počekulat … in sem prispela sem … He he …
Po kratkem pregledovanju v ozadju sem se končno opogumila in napisala svoj prvi post …
http://med.over.net/phorum/read.php?f=17&i=16766&t=16766#reply_16766
He he … takrat so mi odgovorili sami stari mački … Miškolin, Tangica, Ribica, Jure1 … in takratni Liftmaster … he he … današnji Don Vito … :)))))
In tako se je začelo … Vedno bolj pogosta sem bila na forumu … v kratkem času me je čisto zasvojilo … še posebej potem, ko so se začeli kazati močni problemi na čustvenem področju … in sem začela iskati tolažbo na forumu … in sem jo dobila … ravno pri njemu, s katerim sva se v kratkem času po mailih in telefonu kmalu zaljubila … Ko sva šla z miškotom narazen mi je stal ob strani in mu bom večno hvaležna za takrat … vendar nama ni bilo usojeno, da bi ratalo karkoli več … Na žalost je tisto razočaranje pripeljalo do tega, da sem se za kratek čas poslovila od foruma, da sem si nekoliko zbrihtala ideje … … Vendar sem bila kmalu nazaj … in začela vzpostavljati stike z ostalimi … in z nekaterimi od teh smo postali pravi prijatelji, ki smo še danes povezani … … … in ki jih imam rada … … …
Tako je minilo še eno leto … Med vsemi srečanji, ko sem spoznala veliko enkratnih ljudi, ki upam, da bomo ostali prijatelji za vedno … mimo ponovne napol inetrnetne ljubezni … … do takrat ko ste se začeli na forumu pojavljat vi … … he he … začetek letošnjega leta … Za osem dni sem šla na smučanje … in ko sem se vrnila sem dobila forum čisto spremenjen … … … kajti prišla je osvežitev … … Sprevrženc … … ha ha … ki si je dajal kontra szi našim Razotom … in seveda v pomoč so mu pritekle tudi naše ženske … :))))) In razvneli smo se … he he … A se spomnete kako nas niso marali … :)))))))))))))))) … hi hi … in potem je Primož naredil eno pametno zadevo … … … odprl je našo KLETKO!!!!!!
In sedaj … sedaj ste mi postali kot družina … ko ne morem brez vas … Ko se mi zgodi kaj pomembnega ne morem, da ne bi svojega veselja ali pa svoje žalosti delila z vami … … in vem, da se boste veselili ali pa žalostili z mano … … …
Kaj hočem rečt? Nč … sam to sem vam hotela povedati, da vas imam rada … :-****************************
lp, Bgv
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssss!!!!
Čaki čaki … ma ni šeeeeee … … nimam še rojstni dan … Še mal več ku en mesc bo treba počakat … Pol pa bomo šampanc odprli!!
:-******* :)))))
lp, Bgv
Lepo napisano!Res se mi dopade tvoja izpoved.Jaz sem zdaj šele pol leta tukaj in pač…kot vsak začetnik…ne morem tolko spominov obujat.
Ampak v tem kratkem času sem preživel in doživel res veliko lepih,nepozabnih trenutkov z vami!In res,tudi psihično stanje,ki je bilo po izgubi službe precej nizko,se je prav zaradi vas popravilo in zdaj vem,da je bil prav forum tisti,ki me je ven izvlekel.(čeprav je pa res,da s tem postaneš zasvojen).
Cmoka Bugi!
Aja!!!!Pismo,kmalu bi pozabil!Premalo seksamo na tem forumu!!!!
;-))))
:)))))))))) En veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelik objemček … močen močen močen … sam zate, prijatelj moj!!!! In kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissskota … velikega velikega in mokrega mokrega … takega da ti pusti odtis na ličku!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
:)))))))))))))))))))))))))))))))) Ha ha … … … ja, točno … :))))))) … He he … Ne ne … tokrat pa častim jaz … … … eno steklenico šampanca za vsakega … pa če se imamo za špricat z njim … … pol pa … hopa … v Sočo … :))))))
Lp, Bgv
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. itak, a? :)))) Se je treba znajdit … ;)))) :)))))
Čeprav … priznam … Razo me je takrat reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees presenetil … :)))
Lp, Bgv