Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dve leti bo kmalu …

dve leti bo kmalu …

Ne bodi tako prepričana!Hihihihihi!
;-)))))))))))))))))))))))))))))))

Poljubcek…tudi jaz te imam rada!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ehjoj … moški … … Pa ne bi rekla, če ne bi 5 let vidla joška … sam tko k ga vidiš za vsakim vogalom … :))))) … he he … pa da ne govorimo o netu, ko jih imaš gor vseh velikosti, vseh širin, dolžin, višin in barv … :))))))))))) … pa tut preluknjane po želji … ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Lažeš!mene maš rajši!
;-))))))

Hehehe, jih bova pa zjutri vprašala, kolk sva dolžna :))))))))))))))))))

Sicer pa…jaz bi bil bolj za uno drugo varianto…kjer ni dosti teksta, sam kakšen ah in oh :))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

:))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kaj ti misliš, da jaz znam utihniti?! Moj besedni zaklad je zeloooo bogat… ehm, morda tudi sočen, kaj pa veš….:-))))

😛 … ti jezik kažem … da veš … mulc … :))))))))

Lp, Bgv

Če je pa tvoj tako mnjamši!!!!!
🙂

Pa kaki silikonski … Imaš take fajn naravne … glih prov velike … glih prov povešene … glih prov štrleče bradavičke … Pa še iz vseh zornih kotov … ;))) :)))))

Lp, Bgv

Ups…talk dirty to me baby :))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

saj ni treba, da to vsi vedo…hihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hmmmmmmmmmmmm…saj to že vem…hihiihihi in občutim….

kaj ja mala……ti kaj manjka……….

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Čaki!Ti v petek pihnem na uho in dušo!Pol se jih bom mogu še otepat….;-)

Cmoka!!!!!!!!!!!!!!
Saj veš kam.
🙂

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) He he … … … ti kar pihi pihi pihi … :)))))))))))) … sam ne vem kolko bo zaleglo … ;))) :))))

Lp, Bgv

Embrio mi jezik kaže!!!!
;-)))))))))))))))))))

EMBRIO????????????????????????????????????????????????????????? Ehm … … … … … .. ti dam jst embrio … :)))))))))

Lp, Bgv

Še vsaka je padla……hehe!…;-)

Sam ne od mene,seveda…:-(((((

Kaj je mali…meni nic ne manjka…imam vse..pa ti..ne vem ne vem..nekam cudno mijavkas o ljubezni…bo treba spet na Bledek, da te malo iznorim;)),hihi

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) He he … … oh … to pa skoraj, da ne verjamem … … :))))

Lp, Bgv

Saj nobena ne!
samo jaz!
🙁

lepoooooooooooo si to napisala, crna mala princeska….

cmooooooooooka

A jo poseksava Helči?
😉

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close