dve modri okrasni lučki v sprednji maski vozila
ali se ima lahko v avtomobilu zunaj v sprednji maski dve modri lučki, ki samo gorita in ne utripata
eni govorijo, da se tega ne sme imeti, ker lahko plačaš kazen, če te ustavi policaj, če imaš taki dve lučki notri.
No, če je pa tako, zakaj pa sem že videl ne dolgo nazaj že dva avta ki imata spredaj taki dve modri lučki ki ne utripata in nuben ni policaj, no, če imajo nekateri to že ni prepovedano, in sem prepričan, da ga je tudi vidla že policija in nič rekla.
Če pa gledamo po drugi strani, pa se tako lahko ureja promet, ane pač ljudje te vidijo in kakšen misle da je to res kakšen policist kakšen tak ki nima dosti pameti v glavi ane.
Gotovo me boste sedaj zaradi tega napisanega “pošinfali” do konca, da se kao to ne sme imeti pa ne vem kaj še vse ane.
Mogoče zaradi tega ker se nekateri bojite, da bi tak avto vozil za vami, in bi res kdo mislil da si policist al nekaj takega.
Saj če tko gledamo mogoče je prepovedano, ampak ni pa tako prepovedano, da tega nebi smel imeti na avtu zaradi izgleda, če imajo drugi potem res s tem ni taka težava a kako.
lp.
Spoštovani!
Za svetila na avtu so predpisane barve svetlobe, spredaj bela, smerokazi oranžni, stop, pozicija, zadnja meglenka rdeča, vzvratna luč bela itd, tako, da plave svetlobe ni dovoljeno imeti.
Priporočam bele led diode za pozicijo, ali led dnevne luči:
info: 041/82 40 82
Po tvojem postu lahko sklepam, da edini, ki bi mislil, da so modre ledice na stari kripi policajske, si ti.
Modre ledice so PREPOVEDANE – če ne verjameš, poskusi opravljati tehnični z njimi. Če te ustavi policija, pa bi ti verjetno zraven mastne kazni odredila tudi izredni tehnični pregled.
In avto, ki praviš, da si opazil z modrimi ledicami si verjetno last kakšen južni brat, ki misli, da zgleda “kul”. Ampak ko ga bodo prvič ustavili si bo kaj hitro premislil.
P.S.:
Če res želiš montirati ledice, ti prilagam navodila:
-ko boš 18, opravi izpit
-ko opraviš ozpit, si naberi nekaj drobiža na kup za kakšno zjahano kanto
-čaraj po kanti kakor hočeš, le ne oviraj druge udeležence v prometu in si ne predstavljal, da si z izpitom “primu boga za jajca”