Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dve osebi čakam!

Dve osebi čakam!

Točno dve določeni osebi.Obe vesta……kateri!
Ženskega in moškega spola.Upam,da imata tolk jajc in jajčnikov,da se oglasita.
Pa,da vidimo!?

evo me :*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Ma tud tebe bi rad imel!
A greva na Lent ga srat?
;-)))

Veš da…to bo čudovito..se že veselim

Bom jaz zrihtal dve škatli jajc, pa boma šla mishiki fasado obdelat :>

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Tudi jaz sem tukaj, mislim, da si mene čakal ???? Če ne, hitro povej, grem naprej!

Prvo se sleci,da ugotovim,če si prava….pol pa zarad mene,lahko tud dalje drkaš…pardon dirkaš.
😉

Since, pa kak veš, da me fasada muči? Pa ravno na rumeno bi jo štrihala :))). Mislim… čisto resno :))).

Aja: jajca ti raje s sabo prinesi – so v torti boljša kot na fasadi. :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Jajčnike svoje lahko prinesem, nisem pa ta, ki jo čakaš. Tak. Kratko in jedrnato :).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Samoizločitev?

Vedno ;).

New Report

Close