Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dve punci iščem za trojčka

Dve punci iščem za trojčka

Dve punci iščem, da se bi zmenili za druženje in trojčka. Sem zelo vzdržljiv… Starost naj bi imele od 18 let do 36 let, postavo srednjo ali vitko. Lahko ste tudi lejzbijke me ne nič moti. Se zmenimo za trojčka?

maš kr gužvo 😀

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7622, 18.04.2025 ob 08:10

maš kr gužvo 😀

Iščem punco ali dve punci, ki bi trojček FFM. Kaj tebe zanima? Kaj ti iščeš?

Jaz bi tudi dve na enkrat starejši mački uh pol pa lahko krepnem z nasmehom

Dimič, 18.04.2025 ob 19:15

Jaz bi tudi dve na enkrat starejši mački uh pol pa lahko krepnem z nasmehom

Tudi jaz bi svojo 50 letno zamenjal za dve po 25.

Dve punci iščem za druženje in trojčka MFF. Zanima tako katero punco in tvojo kolegico?

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Jaz sem za, samo nimam kolegice, ki bi šla zraven. Lahko ti urediš kakšno kolegico? 34 let, srednje postave.

jaz mam frendico bisex pa se nama lah pridružiš ona 52 fit postave fajn vroča mmmmm

Anonimno259, 27.04.2025 ob 13:06

Jaz sem za, samo nimam kolegice, ki bi šla zraven. Lahko ti urediš kakšno kolegico? 34 let, srednje postave.

Skupaj jo lahko poiščeva tako, da ti bo tebi prav in všeč. Kakšna bi bila tebi všeč? Koliko let naj bi imela? Mi pišeš na spretentop@gmail.com, da se dogovoriva glede srečanja in da skupaj poiščeva še eno žensko?

Anonimno 2888, 27.04.2025 ob 13:23

jaz mam frendico bisex pa se nama lah pridružiš ona 52 fit postave fajn vroča mmmmm

Me zanima, da se vam pridružim za trojčka. Lahko mi sporočiš na spretentop@gmail.com, da se točno zmenimo za srečanje?

Anonimno 9991, 17.04.2025 ob 14:27

Dve punci iščem, da se bi zmenili za druženje in trojčka. Sem zelo vzdržljiv… Starost naj bi imele od 18 let do 36 let, postavo srednjo ali vitko. Lahko ste tudi lejzbijke me ne nič moti. Se zmenimo za trojčka?

Rabiš ti dve tetki…

New Report

Close