Dve vrsti moških
Pred kratkim in po kar nekaj letih sem slučajno srečala bivšega fanta … simpatijo iz najine mladosti. No, on je prvi videl mene in me sredi europarka zgrabil in dvignil v zrak. Po začetnem šoku in hitrem preverjanju, koliko mimoidočih je videlo mojo zadrego, ter seveda spoznanjem, da je še vedno, oziroma še bolj nor … in neverjetno ohranjen za svoja leta, sem sprejela njegovo vabilo za eno hitro pijačo. Po formalnem začetku… kje si, kaj delaš, otroci …, sva hitro prišla do srčnih zadev. Jaz še vedno poročena, on že tri leta ločen in od takrat v številnih kratkotrajnih zvezah. Ko sem ga vprašala, kdaj se bo zopet umiril, je rekel da verjetno nikoli. Kot razlog mi je razložil teorijo, kako ženske izbirajo moške glede na njihovo vrsto ali pod kateri tip spadajo. Teorijo je podkrepil z dejstvom, da mu jo je razložila ženska, doktor psihologije, s katero se trenutno dobiva. Zelo na kratko, moški tipa A so ženskam za zabavo, občasna srečanja, seveda vse povezano s seksom. Ženske takšno zvezo z tipi A ne zaupajo nikomur in ker ne trajajo dolgo, za njih ne vedo niti najboljše prijateljice. Drugi tip moških torej B, pa si ženske izberejo za trajno zvezo ali so celo za “oženit”. Od razliko od tipov A, jih ženske takoj predstavijo svoji družbi, celo staršem. Ženske s tipom B takoj spremenijo svoj status na FB – v razmerju in ga olepšajo s srčki…. Zaplete pa se, da bi naj večina žensk ki so v resni in trdni zvezi s tipom B, “fajn imele” tudi z tipi A. Sam pravi da se nikoli ni imel za tipa A, ampak da to nima veze… važno je, kako te vidijo in tipizirajo ženske. In po analizi vseh njegovih zvez, teorija drži vodo. Sedaj se je s tem sprijaznil in mu je vse lažje. Obstaja pa baje še tip C, moških ki so kombinacija A in B. Ampak na bi bili redkejši od amurskih leopardov 😉 Doma v miru sem tudi sama malo prebrskala po zgodovini mojih zvez in …. mogoče pa je res nekaj na tem.
Hahaha.
To precej drži. Američani temu rečejo alfa fux beta bux.
Ženske imajo dualno seksualno strategijo (hypergamy). Po eni strani jih žene da od moškega pridobijo najboljše gene po drugi da pridobijo dolgotrajno podporo. Ko so mlade imajo rajši prve ko trcijo ob “zid” so pa kar naenkrat zanimivi tadrugi. Ampak privlačijo jih pa se vseeno ta prvi…
[img]http://9buz.com/content/uploads/images/August2014/2dbc51acbad003b04ed031adf2efb678.jpg[/img]
Stavim da tega nisi povedala možu sta pa izmenjala emaile…
Če tega sama nisi vedla .. saj z ženskami je isto.
Če gledaš v vezah vara eden ali pa drugi, malo je takšnih kjer oba ali pa nobeden.
Spet definicija varanja, preberi prvi stavek, tako se začne.
sedaj te matra ali seksa boljše kot pred leti ?
To ne pomeni, da so dve vrste moških.
Ampak, da majo ženske enga za skoz pa še kakšnega zraven.
Kakšno čudo!
Tudi moški majo eno za skoz pa še kakšno za zraven.
Kaj si sploh hotla povedat?
Ah slučajno sta se srečala in on te je v luft dvigno. To ti misliš.
No šla sta na pijačo naprej pa nevemo kako pa kaj. To ti misliš, sedaj te bo teden dva pustil da ti privrejo stari spomini pol bo pa akcija vsepovsod od sekretov do avta.
Pravijo takole trije tipi žensk a tip samo za seks, tip b za ožent in potem še c to so a+ b poročene ki se dobivajo z bivšimi
Tip b ne obstaja. Vsaj ne na dolgi rok.
Če je danes za oženit, čez tri leta ne bo več. Tri leta je tudi rok za zamenjavo, če si hočeš dobro.
Forum je zaprt za komentiranje.