Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dvig gotovine na nankomatih drugih bank

dvig gotovine na nankomatih drugih bank

a ni bilo rečeno,da se več ne zaračunava,če dvigneš gotovino na bankomatu druge banke?pa še provizijo so pred časom vračali nazaj a ne?

tUDI MENI NI JASNO. sEM VIDELA, DA SO ZARAČUNALI 0,45€ ZA DVIG (pardon, črke!!)

Seveda ima vsaka banka še vedno pravico do zaračunavanja provizije za dvig na bankomatih drugih bank.

Vračali pa so nezakonito zaračunane provizije – ocenili so, da je v določenem času šlo za prepovedano kartelno dogovarjanje nekaterih bank in samo za ta čas so se provizije vračale.

provizjia, ki so jo zaračunavali in so jo sedaj vračali, so jo vračale le 4 ali 5 bank, ki so jo sočasno vedle, kartelno, za določeno obdobje. sicer pa je niso vračali vsi in kolikor vem provizija ostaja

provizija ostaja 🙁

Provizije ne zaračunavajo vse banke. Moja (DBS) je recimo ne zaračunava.

Delavska hranilnica tudi ne zaračunava provizije za dvig na bankomatu.

Moja – Raiffeisen tudi ne zaračunava.

Banke ne zaračunavajo za dvig gotovine ne SVOJIH bankomatih, dvig gotovine na bankomatih drugih bank pa večina matičnih bank kar pošteno zaračunavajo ( pač različno od matične banke od 0,40€ dalje..)
Tako da se včesih malo splača pogledat na katerem bankomatu dvigujete ali pa raje plačajte s kartico če se da
saj vem.. 0,40 € se ne zdi veliko ampak se nabere.. pa tudi.. če vam v trgovini zmanjka o,40 € vam jih tudi ne odpustijo , kajne… 🙂

New Report

Close