Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dvig omrežnine in propadli TEŠ

dvig omrežnine in propadli TEŠ

Dejstvo je, da je na računu za elektriko, sama elektrika zelo poceni. Račun je visok zaradi višine omrežnine ( ki deluje kot neke vrste davek), ki so si jo izmislili na agenciji. Zato se sprašujem, ali ne bomo s tem denarjem državljani financirali propadle investicije v TEŠ?

Ne, omrežnino bodo spustili ali pa bodo z agencije leteli, ker koalicija lahko agencijo razpusti in jo tudi bo, če ne bodo nehali. Je Golob tu kar nepopustljiv.

Če ne bo omrežnin, bodo 400 milijonov zato da bo Velenje na toplem očitno dobili iz davka na nepremičnine.

Zakaj v TEŠ u ne sežigajo odpadkov.

Mene je Gen-i pozitivno presentil in imam oktober za 13% nižji račun, november pa kar za 10%, glede na porabo. Sicer je čudno neki zniževal ceno porabe, ampak briga me, račun je nižji. PA smo v bajti, ne pazimo kdaj se pere in tako dalje, trije hladilniki pa seveda je treba imet skrinjo za eno crkneno kravo na leto in tako dalje, … -zdaj ne vem, kakšna je EU direktiva glede omrežnin, morate tud to upoštevat, da mi smo v EU, izglasoval ste jo in to je to, mi se moramo klanjat eU pravnemu redu. Tako kot recimo 2,5 miljarde Janševih evrov pomoči po koroni, pogoje je bil, da dobimo denar, da se spremeni pokojninska reforma ane. vse nekaj stane, je pa v ozadju par dejstev, kot so da vlade izredno veliko dajejo v investicije v gospodarstvo, ampak to je prikrito, kar je meni čudno, ker davki futrajo te investicije.

New Report

Close