Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dvig prsi, imela katera operacijo,izkusnje

Dvig prsi, imela katera operacijo,izkusnje

Zanima me, ali  si je katera operirala povesene prsi?

Kaksne izkusnje in pri katerem zdravniku?

Kaj so povešene prsi? Pri 50ih imam take kot 25letih.

Vaje punce, vaje, ne pa operacije.

dej Anonimno, ne oglašaj se. Povešenost prsi je po večini genetsko pogojena. Seveda pa tudi yoyo hujšanje/rejenje, materinstvo ipd..

Poznam eno, ki je bila pri dr.Božikovem – naredil ji je ČUDOVITE prsi. Tudi sama zelo pohvali zdravnika – tako da, posredno priporočam njega

Imela leta nazaj. Boleče za znoret, ampak vredno. So še vedno super. Šivi s časom zbledijo in sploh niso opazni. Občutljivost traja da pride nazaj. Tudi leto in več.

Vaje pa ne dvignjo prsi, ker koža pač ni mišica 😀 Verjetno spet ena z a košarico pri 50ih ki ima menda joške k pri 20ih. Mogoče bi bil čas za okulista. Pa nove žarnice.

A sedaj ti jih mož fafa? Prej jih pa ni hotel?

Odgovor na objavo uporabnika
Samo malo, 01.05.2025 ob 19:49

A sedaj ti jih mož fafa? Prej jih pa ni hotel?

Pa kakšne imate to nekateri komentarje. Eni res niste diht …

Boš rekla, da so bile tvoje namenjene samo otroku?

imela, 01.05.2025 ob 19:44

Imela leta nazaj. Boleče za znoret, ampak vredno. So še vedno super. Šivi s časom zbledijo in sploh niso opazni. Občutljivost traja da pride nazaj. Tudi leto in več.

Vaje pa ne dvignjo prsi, ker koža pač ni mišica 😀 Verjetno spet ena z a košarico pri 50ih ki ima menda joške k pri 20ih. Mogoče bi bil čas za okulista. Pa nove žarnice.

Pri katerem zdravniku si delala in koliko si bila stara?

Je lahko tudi brez vsadka? Lastna mašcoba?

Matildica, 01.05.2025 ob 21:25

Pri katerem zdravniku si delala in koliko si bila stara?

Je lahko tudi brez vsadka? Lastna mašcoba?

V tujini kjer sem živela takrat. Brez vsadkov, sem imela dovolj svojega tkiva. Z maščobo že leta ne delajo (vsaj dobri kirurgi ne), ker ne moreš predvideti kako bo izpadlo. Večinoma se zelo grdo maščoba razporedi. Plus oteženo je mamografijo delat potem. Kar z vsadki ni problem. Plus lahko do nekroze tkiva pride. Googlaj, pa pazi da ne bruhaš. Šla sem iz DD na C. Kolegica z manjšimi je šla na dvig z vsadki. Njej so razložili tako – če bradavice “gledajo” dol ne gre z vsadki, če naprej pa to lahko. Jaz imam več brazgotin (sedaj praktično niso več vidne, imam zelo belo kožo), ona zelo majhno. Ampak če smem rečt….moje so dosti lepše 🙂

A sta si kazali joške?

Anonimno 8765, 01.05.2025 ob 18:25

Kaj so povešene prsi? Pri 50ih imam take kot 25letih.

Vaje punce, vaje, ne pa operacije.

Jaz imam lepe prsi, če ne shujšam . Ko shujšam , shujšam tudi tja kamor ne bi smela, v prsa.

Ja tu na monu so same naravne lepotice, bi rabile mal okulista ali pa več objektivnosti

imela, 01.05.2025 ob 21:32

V tujini kjer sem živela takrat. Brez vsadkov, sem imela dovolj svojega tkiva. Z maščobo že leta ne delajo (vsaj dobri kirurgi ne), ker ne moreš predvideti kako bo izpadlo. Večinoma se zelo grdo maščoba razporedi. Plus oteženo je mamografijo delat potem. Kar z vsadki ni problem. Plus lahko do nekroze tkiva pride. Googlaj, pa pazi da ne bruhaš. Šla sem iz DD na C. Kolegica z manjšimi je šla na dvig z vsadki. Njej so razložili tako – če bradavice “gledajo” dol ne gre z vsadki, če naprej pa to lahko. Jaz imam več brazgotin (sedaj praktično niso več vidne, imam zelo belo kožo), ona zelo majhno. Ampak če smem rečt….moje so dosti lepše 🙂

A Bradavice prestavijo pri dvigu?

Matildica, 01.05.2025 ob 22:07

A Bradavice prestavijo pri dvigu?

Z vsadki ne, meni so. Jaz sem imela zmanjšanje in dvig. Pojdi na posvet, kjer ti bodo vse možnosti pojasnili.

Operacija dvig prsi je po izkušnjah žensk iz tujine in tudi trditvah kirurga veliko težja, za kirurga zahtevna, za žensko pa je dosti bolj  boleča.

Operacija za povečanje prsi je za kirurga lažja in za žensko manj boleča.

Sama za dvig prsi nisem zbrala ne denarja in kaj šele poguma.

Znanka mi je pred kratkim povedala grozno zgodbo okoli njenih prsi. Vsadek je bil tujek, ki ga telo ni preneslo. Nekaj tisoč prva operacija in nekaj tisoč odstranitev in rekonstrukcija originalnih prsi. Nekaj se je zadolžila in pravi, da ti nihče ne pove zares, kaj vse se lahko zgodi. Očitno pacientke niso dovolj zaščitene. Sama v to ne bi šla nikdar, nisem pa nezadovoljna s svojimi, zato je lahko govoriti …

Moji joški sta kot kurji jajci. Kaj naj storim?

Čepin569, 01.05.2025 ob 21:37

A sta si kazali joške?

Kaj pubertetniki delate na starševskem čveku?

New Report

Close