Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dvojčki horoskop nemogoči so?

dvojčki horoskop nemogoči so?

menim, da je tezko z dvojčki, da so posebni glede njihovega obnašanja nikoli ne vedo kajbi radi

Meni tud ne gre skup z dvojčki.

se strinjam.res ne vem kaj bi rada

Ja, pa še res je. Sicer ne verjamem ravno horoskopom in je morda naključje, pa vendar…..poznam en kup dvojčkov in dvojčic, ki so, kot zanje pravijo – dvorezen meč. Danes tako, jutri čist dugače.

Moj je res mal poseben, enkrat tko, drugič drugače, včasih krasen, na trenutke nemogoč … Ampak na splošno se imava kar fajn (čeprav jaz po horoskopu sploh nisem kompatibilna) že 20 let.

Moj je tudi dvojček. In se dobro razumeva, čeprav tudi midva nisva kompatibilna.

Ve pa kar predalčkajte ljudi. To najbolje znate.

Dvojčki so čisto fajn 🙂
Mama je dvojčica, moj sin je dvojček, hči tudi. En bivši je bil dvojček, moja prijateljica je dvojčica…

Nekej je res na tem 😉

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ja, so posebni, a to kar vi opisujete kot dvorezni meč, jaz vidim bolj kot njihovo sanjaško naravo. Živijo mal svoj svet, pri njih nekih hudih pravil ni, a so tako fini, krasni …če jih take sprejmeš.

In vedno je tako, pri vseh ljudeh. Če jih sprejmeš take kot so, je z njimi lahko lepo. Če jih pa etiketiraš, poskušaš ukalupljat, oblikovat po svoje, čisto proti njihovi naravi, takrat se pa zalomi.

ja, so nemogoči.

Edini človek na svetu , a katerim sem na smrt skregana in ga RES ne prenesem, je po
horoskopu dvojček.

moj dvojček je “ženski prijazen”, je pa res, da imam za sabo skoraj 20 let preučevanja njegovega značaja, mogoče mi je zato lažje in ga ne menjam za kako drugo znamenje horoskopa 🙂

Ga “prenašam”;). Tudi midva nisva kompatibilna, celo več, po vseh horoskopskih “znanostih” se čisto izključujeva. Pa gre čisto fajn. Dvorezen (dvoreznost je čisto nekaj drugega) sploh ne, je pa “na dva konca”, zanima ga ogromno stvari, ukvarja se vsaj z dvema hkrati…Ko enkrat “razumeš” te njegove “potrebe”, ni več noben problem.

Midva sva oba dvojčka in super funkcionirava. In jaz vedno vem, kaj hočem in nisem nemogoča, ne menjam razpoloženj, kot nekateri…..smo tako kot druga znamenja. Spet to posploševanje, brez veze.

Vse drugo, samo dvojčka nikoli več 🙂

Dvojčki smo pa res zakon :))

Sploh ni res, ko eni pravite, da smo dvolični, pa da danes tako jutri drugače,…Za nekoga določena lastnost že drži, ne pa vse za vsakega. Poznam kar nekaj dvoličnih oseb, ki pa niso dvojčki. Jaz sem dvojčica in točno vem kaj hočem in ko se nekaj odločim me v nasprotno ne prepriča nihče na svetu 🙂 Torej sem trmasta, kar pa je lastnost bikov, ovnov…
Tako da, jaz mislim, da lastnost človeka ni odvisna od horoskopa ampak od človeka samega. Ne morete kar vse ljudi metati v en koš, samo zaradi tega ker je nekdo dvojček, rak,… al kar koli že.

poljubček vsem ;)))

Ko, človeka sprejmeš takega kot je in ko človeka poslušaš kaj ti želi povedati, ne glede na svoje želje ali miselnost, smo z vsakim lahko v lepih odnosih.

Jaz pa edino levov ne prenesem, z vsemi sem skregana…za sebe pa menim, da smo polni optimizma in nasmejani in z nami vam ni nikoli dolgčas!

Ojoj, imam doma sina dvojčka v fazi pubertete.
Ne vem kaj napišem, v glavnem se mi “rollla” od njegovih for, sedaj tako, čet pol ure spet drugače.

Neposredno ob meni so trije dvojčki: moj partner, tega sem itak že zdavnaj ustrojila po svoji meri,
pa še dve sodelavki. Ne moreš verjet, kakšna različna karakterja!

Zato bom vedno trdila, da je bolj važen ascedent, smo to, kar čutimo in ne kakor nas drugi vidijo!

Moj je tudi dvojček in se super ujameva 🙂 Jaz pa ne prenesem strelcev – jih poznam kar nekaj in so mi vsi antipatični. In da mi usoda malo ponagaja, rodim hčerko, ki je strelka 🙂 Zdaj pravim, da mi bo hčerka povrnila vero v to, da so tudi strelci lahko fejst ljudje 🙂

Kaj pa je s tabo narobe, da si z vsemi skregana? 😉
Tudi jaz sem lev in s kar nekaj dvojčki v svoji bližini v redu funkcioniram.

Aja, po ascendentu sem pa dvojček 🙂

jz ravno ugotavljam, da ne poznam niti enega strelca(moški), ki ne bi bil len(sploh ne delajo), pragmatičen do meje, ko je že skoraj slinast, in mamin sinček. fascinantno.

jz ravno ugotavljam, da ne poznam niti enega strelca(moški), ki ne bi bil len(sploh ne delajo), pragmatičen do meje, ko je že skoraj slinast, in mamin sinček. fascinantno.[/quote]
Jaz imam veliko strelcev okoli sebe; sorodnikov in tudi prijateljev. Zanimivo. Če bi jih morala opredeliti po horoskopu so različni kot dan in noč.
Glede lenobe ne bi ravno rekla, da je njihova značilnost. Poznam pa enega, star 28 let, ki je resnično len in mamin sine. Ampak na podlagi enega primerka ne morem metati vse v en koš. Vsi ostali (jih je več kot deset) so popolnoma drugačni.
Kaj pa vem kako je s temi znamenji horoskopa. Jaz ne dam dosti na to takšno označevanje osebnosti.

New Report

Close