Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dvojčki in 1. rojstni dan

dvojčki in 1. rojstni dan

ker se z neznansko hitrostjo približuje naš 1. rojstni dan, meni pa zmanjkuje idej, kako organizirat rojstni dan najinih sončkov…

a mi lahko zaupate, drage mamice dvojčkov, kako ste vi preživeli praznovanje 1. rojstnega dne???

Enako kot za enojčke, le da sta torti dve majhni ali pa ena velika.

Mi smo tudi tik pred zdajci. Po moje sta dve majhni torti boljsa ideja, razlicni raje kot enaki. Z vabili se lahko poigras. Pa mi smo sli s starejsima dvema za 1. r.d. obakrat k fotografu na posamicno in druzinsko fotografiranje (k Hochstaeterju, ce se prav spomnim) in bomo s ta malima tudi enako naredili, je lep spomin in fotke vseeno bolj profi kot pa doma.

Sem ze mislila nate, ko te nic ni vec zaslediti na forumu, kako ste kaj.

Lepo praznujte!

ja, ni časa za forum, tu in tam pogledam, če je kaj “pametnega”, me naša pikeca okupirata sto na uro, tedni minejo, da sploh ne vem kdaj in ne morem verjet, da bosta kmalu stara že eno leto…

lp

Hoj, Deja!

Tudi jaz sem se že spomnila nate. Res te ni več veliko tukaj.

Kaj če bi naročila eno veliko torto in za vsakega eno mini tortico, s katero bosta lahko naredila kar bosta hotela?

Mi smo za 1. rojstni dan (in tudi drugi) naredili tako. za “tavelike” je bila velika torta v obliki velikega srčka (Schwartzwald oz. črni gozdiček), za malo pa ena sama, pomanjšana – majhen bel smetanast srček z eno svečko.
Oblekla sem ji polivinilast slinček na rokavčke, jo posedla na stolček za njeno mizico in sem ji pustila, da je tortico mečkala, basala v usta (bila je narejena samo iz biskvita in smetane), packala z njo po ličkih, laskih, po sebi…..

Prav prisrčno je izgledala!

Vse najboljše dvakrat (oz. 4x)!!!!

Nataša

Čestita za 1. rojstni dan!!!

Maksi

New Report

Close