Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute dvojni dvig z mastercardom

dvojni dvig z mastercardom

Prejšnji teden sem v sredo na bankomatu z mastercard kartico dvignila gotovino, v petek pa še enkrat. Ker imam spletno banko, si sproti preverjam stanje in opazila sem, da mi je dvig zabeležen dvakrat, in tudi provizija. Poklicala sem na svojo banko, pa jim ni bilo jasno, ker se menda to še ni zgodilo. Je pa situacija taka, da enkrat mi piše bankomat Lon, kar tudi na njemu piše, drugič pa bankomat poslovalnica Tuš, kjer pa je lokacija bankomata. Na banki so potem dali reklamacijo nekam, zdaj pa ne vem. Pričakovala sem, da se to prej razčisti. Sigurno pa nisem sama dvignila dvakrat, je pa še ta težava, da sem v petek, še enkrat dvignila na istem bankomatu in je isto naredilo.
Težava je v tem, da sem zdaj brez denarja, ker ne morem uporabljati kartice, ker sem jo kao preveč izkoristila, drugič pa sem ob 200 e, ki mi jih je dvakrat zabeležilo.
Se bo to sploh rešilo? Nekateri mi pravijo, da se pač ne da nič narediti. Meni se pa zamalo zdi, ker vem da nisem dvakrat dvigovala, sploh pa ker res pazim na te stvari.
Zanima me pa še to, če je kakšna možnost za rešitev,oziroma, da mi stornirajo dvige, pa koliko časa to traja, ker 18. v mesecu mi trgajo, pa ne bi rada plačala nekaj česar nimam. Kam se naj še obrnem?

Take stvari se dogajajo in se kasneje tudi ustrezno stornirajo saj gre največkrat za napako v povezavi z Bankardom.

Bi pa jaz na tvojem mestu stopil do Lona in zahteval za vsak slučaj video posnetek tvojih dveh dvigov na katerih se bo verjetno lepo videlo, da si denar dvignila sam 1 x. Upaj samo da ima ta bankomat vgrajeno kamero.

Zato nasvet vsem ostalim – za dvige raje uporabljajte bankomate pri bankah saj le-ti imajo večinoma vgrajene video kamere in lahko tovrstne napake tudi na tak način dokazujete.

New Report

Close