Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dvojno življenje

Dvojno življenje

Doma pri možu ali partnerju ste pridne,mirne in hladne.Drugje pa zabavne,strastne in zelo družabne.

Taka ne obstaja, al pa je zeloooo nesrečna v zakonu!

Če je človek zabaven, stasten in družaben, potem je tak vedno in povsod, ali pa se pretvarja nekje in ni tak, za kakršnega se izdaja!!

Sicer pa mož naj nebi bil bav bav, strah in trepet..ampak enakovreden partner, ki se je ravno zaradi značaja in osebnosti partnerice zaljubil vanjo in se poročil z njo! Torej, če je bila kot samska družabna in dobrovoljna in strastna in oh in sploh….je pravi kreten, če ne opazi da je po 5 letih zakona vedno bolj tiha in zadrta….

Ne bom rekla, da pa ne obstajajo tako dvolične in hinavske osebe…tudi možje!! Vendar pa se morajo taki ljudje zavedati, da škodijo samo sebi, ko se pretvarjajo in vztrajajo v morečih odnosih, zaradi lepšega videza pred sosedi in sorodniki….

Ne prenašam pretvarjanja:)))

pa sem se mal razburla:) hehe

Ne nisi se razburila,le direktno si povedala,kar je pošteno.

Ne se razburjat, od jeze rit raste! Pol bo pa g. minister tvojo nalimal gor:-))))

kdo je pa to reku?

Opazujem ženske.Doma mirne…,ko pridejo ven v družbo in popijejo kozarec vina pa explodirajo in se jim “utga”.Vsaj nekaterim:-)

jah vidiš, sej pravim. laško je treba pit, ne šmarnice : )

če je velka rit, je vsaj kaj prijet:)

Točno tako;-)Laško je zakon.Koliko ga pa kdo zaužije in kake so reakcije,je pa že druga zgodba.

Ravno prava mora biti.

ja to pa itaq.

samo veš kaj, če sebe gledam, sem prej kontra tvojim trditvam kot obratno.

Piješ union za večje prsi?:-)

ma kašn union te lepo prosim.

btw: če bi imela piva kaj opravka z joški, bi moje mogle bit po vseh teh letih že do tržiča danes , jih imam pa še zmeraj na očeh : )

Ha,ha,ha.Samo da so na očeh;tudi drugim.

Mater, vse veš:-)))

Zdaj se sprašujem koliko dolgega bi moral imet da bi ti prišel do konca:-)))

men težko kdo pride do konca:)

KIR, ti imaš dost dolgega:) sam uporabljaj ga z glavo:)…jezik namreč:)

New Report

Close