Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dvorana Glinek

dvorana Glinek

Tale športna dvorana Glinek na Škofljici me zanima. A je to dvorana zraven OŠ Škofljica in naselja Lanovo ali je kje drugje? Hvala za odgovor.

ja seveda,tam sva se z možem poročila. Prvo smo odigrali par tekem,košarka,mi je zabijal žogo u čelo,dokler nisem ponavljala za njim kaj vse si moram zapomnit v zakonu,potem me je s švicom objel,da sem se navadila vonja,da ga bom lahko v temi našla,sva šla potem do matičarja,čakal naju je v OŠ Škofljica,prvo sem se morala pokorit za vse cveke,potem pa sva podpisala. Mož je rekel da skoči še na skret,predenj gre v cerkev,ker je rekel da se bo drugače kar tam usral tako ga župnija in župnik iritirata. No na koncu smo slavili kar c dvorani,vse skupaj 20 evrov plačali,ker je lastnik njegova poročna priča,hišnik,je prstane založu so obstali v neki vodovodni cevi. Ampak res priporočam,mi smo položili modroce po tleh se da prespat!

A je vse v redu s tabo? Rabiš pomoč?

Ne ni, ta dvorana se nahaja dejansko na Glinku, ki je od šole proti smeri Pijava Gorica oddaljena približno dva kilometra. Greš po glavni cesti ki pelje proti Pijavi Gorici in je tabla za Glinek 🙂 Drugače pa Najdi.si ima odličen zemljevid 🙂

New Report

Close