Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dvoslojni gotovi parket!

Dvoslojni gotovi parket!

En lep pozdrav!

Ker bomo imeli v stanovanju po tleh talno gretje, bi v sobah in hodniku rada položila parket.
Talno gretje zahteva nekoliko debelejši – dvo, tro slojni parket.
Malo sem se pozanimala in trenutno imajo v VOGARTU nek srednji razred dvoslojnega parketa v akciji po 4.500 sit/m2.
Polaganje stane 3.500 sit/m2.
Mi lahko poveste ali je ta cena res tako ugodna in vaše izkušnje z omenjenim podjetjem?
Imajo dober, kvaliteten parket, realne cene, kvalitetno polaganje? So točni, natančni in zanesljivi?
Vsem se za odgovore in povedane izkušnje že vnaprej zahvaljujem.
Petra

Meni se zdi 4.500 sumljivo poceni. Kakšen les pa je? Nam so gotovi parket bolj ali manj odsvetovali. Lepše pride položen klasični parket, ki ga polakiraš. Pa še večkrat ga lahko brusiš (ja, res pa se ga lahko prej naveličaš, to drži).

Gotov parket je najboljši, najkvalitetnejši in v pravih rokah najhitreje položen. Prednost takega lesa je, da se ne krči in širi, zelo dobro je obdelan.Cena je pa od 20.000 dalje brez polaganja. Če je cena tako sumljivo nizka se jaz zanj ne bi odločila, bi me blo strah.

Lesnina ima troslojnega. Akcija.
AnaM

Oj Anam!

Lahko poveš ceno in pa iz kakšnega lesa je?
Hvala za info.
Lp – Petra

Mi smo kupili troslojni gotovi klik parket pri LES3 v Kranju (imajo več trgovin po Slo). Bukov les cena nekaj tolarjev manj kot 7000 sit/m. Polagali sami prejšnji vikend in zaenkrat smo fuuulll zadovoljni. Sicer je pa v trgovini rekel, da če ga pri njih kupiš je polaganje 1200 sit/m.
LP A.

New Report

Close