Dyson problem!
Sesalnik od zacetka ima dobro sesalno moc. Vendar na max ni zdrzal opevanih 30 min od vsega zacetka. Zdaj prejsnji teden je sesal le 7 minut, danes nisem uspela dnevne sobe posesat je nehal delat.
Ima kdo podobne tezave?
Skoda, drugace res dobro sesa in vse posesa in sem ga vsak dan uporabljala, pred pomivanjem tal takoj za tem.
Mančo banana, 04.08.2021 ob 14:43
30 min je marketinški trik – dosežeš le na najnižji stopnji sesanja, pa verjetno v laboratorijskih razmerah
za normalno sesanje deluje pa tako kot pišeš – cca 5-10 minut (odvisno od modela) na max, pa kakšno minuto več na srednji nastavitvi
to je to
Ni res. Imam model V8 Absolute, z dvema krtačama -top posesa hišo 170 m2, na nižji stopnji moči; več kot 40 minut delovanja-je pa parket po tleh sicer. in je pa že 5. leto od nakupa; nobenega problema; baterija polni top, deluje tudi BP. Je bil pa kupljen preko nemškega Amazona, ne pri nas.
Avtorica, kateri model imaš? Si kupila novega, ali rabljenega?
dyson, 04.08.2021 ob 16:11
Spucaj filter. Resno ful ga otresi, oz. če je možno presesaj z drugim sesalcem. To moraš redno počet. Glede na napisano imaš še stare verzije in tam moraš res redno čistiti filter. Drugače pa na stari verziji (V8 recimo) nikakor ne deluje na max 30min. 11ka pa preverjeno drži zelo dolgo.
Kako se pa to naredi?
Mitjaea, 04.08.2021 ob 16:46
Kako se pa to naredi?
simpl:
zakaj zavajaš če ni res, 04.08.2021 ob 17:19
Kako da ne – imam V8 Absolute in deluje več kot 40 minut – na prvi stopnji. Je pa res, da je neprestano vklopljen v štrom, ko ne deluje.
Tudi tega imam.
Ob nakupu mi je bilo receno da je v praksi delovanje:
Max moc 30 min
Min moc 40 min
Pozdravljeni,
tudi jaz imam sesalnik Dyson v8 in je kmalu po nakupu (pred cca.2 leti)skoraj prenehala delovati turbo moč…na manj kot 1 minuto, normalna stopnja še nekako gre. Dyson sesalnike uporabljam že skoraj 30 let, ker sem živela v tujini, ko jih pri nas še niso poznali in sem imela vedno zelo dobre izkušnje. Bo pa kar držalo, da se tudi pri teh artiklih pozna kje so kupljeni, žal pride k nam, tako kot vse ostalo roba Ž kategorije, da o servisu Dyson v Lj. niti ne izgubljam besed. Naslednjič bom ponovno kupila aparate v Nemčiji direktno.
Lep december želim.