Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DZS in M. pika kartica

DZS in M. pika kartica

letos sem prvič naročila delovne zvezke v DZS in sicer na 3 obroke(3je šolarji o kar velik zalogaj).In ker sem plačala v treh obrokih mi ne pripadajo pike na m. pika kartico.res nevem kje je tle fora??saj je denar moj.

ja, denar je tvoj… samo mercator ti je kredit dal, in to brezobrestni, na dva meseca, ti bi pa še popust imela?

kredit mi je dal dzs ne pa merkator!in dz sem prevzela po plačilu vseh treh obrokov.
Skratka mene v dzs ne bojo m+nikol več videl pa še potrebščine imajo tako drage da te kap rukne.

Pa saj je vedno, da če vzameš na obroke, dobiš pike samo za prvi obrok-tisto kar takoj plačaš v trgovini.

Aja, ko smo ravno pri tem… če plačaš položnico (kar npr. kupiš na obroke) v M trgovini a dobiš pike?

kredit mi je dal dzs ne pa merkator!in dz sem prevzela po plačilu vseh treh obrokov.
Skratka mene v dzs ne bojo m+nikol več videl pa še potrebščine imajo tako drage da te kap rukne.[/quote]

Glede na to, da delovni zvezki povsod enako stanejo, DZS ponuja 3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust in že tu nekaj prihraniš. Poleg tega ti omogočajo brezobrestno plačilo na 3 obroke.
Kar pa se tiče drugih potrebščin, pa ne omenjaš, da bi jih nabavila v DZS in tako niti ni pomembno kakšne so cene, sploh pa ne kar se M pik tiče.

Za naslednje leto pa že od tega meseca dajaj nekaj na stran in se ti bo nabralo dovolj denarja, da boš lahko kupila na gotovino, dobila 3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust in še pripadajoče pike.

lp

Kaj se bunite v roku dveh let DZS ne bo več.

New Report

Close