Najdi forum

Pozdravljeni,ali kdo uporablja e-bralnik,kako se obnese in kako je z “nabavo”knjig?Vem,da knjig v slovenscini ni prav veliko,kje jih drugace dobite,prav tako angleske?
E-bralnik se ne more primerjati s pravo knjigo,pa vendar si ga zelim imeti,vendar ne vem kaj dosti o tem,pa ce mi pomagate z nasveti,hvala:)Lp.

Jaz ga imam.
To, da se ne more primerjati s pravo knjigo, je tako tako. Za koga ja, za koga ne. Pa poglej – sem po poklicu bibliotekarka, zaposlena v knjižnici in imam opravka s knjigami ves čas. Ko sem dobila Kindla, sem potrebovala nekaj trenutkov, da sem se ga navadila. Kdaj sem vedela, da sem se ga navadila? Ko sem s prstom hotela obrniti list 🙂

Knjige, večinoma angleške ali italijanske, dobim na amazonu, kjer sem si naredila account. veliko jih je dosegljivih tudi brezplačno. Meni je sedaj nepogrešljiv. In imam čisto osnovnega, brez nekih ekstra funkcij, kar mi popolnoma zadostuje, ker pač berem leposlovje in deloma strokovno literaturo.

Super,hiter odgovor iz prve roke:)Drugace veliko berem od nekdaj in bralnik bi mi bil pika na i….Le malo me skrbi iskanje in nakupovanje knjig preko neta,ker nisem tega vajena,bom rabila dodatno pomoc…hvala ti za informacijo in spodbudo:)

Ko sem prvič videla sestrinega, sem rekla, da tega ne bom nikoli rabila. Sem namreč velika knjigoljubka. Zarečenega kruha se največ poje. Sedaj sem že več kot leto prava odvisnica od Kindla :-))))) Knjig dobi ogromno zastonj, ali pa po smešno nizki ceni v primerjavi z našimi tiskanimi izdajami. Seveda berem samo še v angleščini, čeprav imam gor tudi slovenske knjige. Sem ugotovila, da veliko raje berem knjige v jeziku, v katerm so bile originalno napisane (če je to angleščina, ker so prevodi bolj tako tako)

Ha ha ha, tudi jaz 😀
Ležim v postelji zvečer, berem knjigo in se zalotim, kako poskušam obrniti list … 🙂

Sem zaprisezen knjizni molj, ki danes ne more živeti brez Kindla. No, da ne pretiravam, definitivno ga uporabljam več, kot bi si kdaj mislila in me vsak dan spremlja vedno in povsod.

Priporočam, res priporočam.

Imam pa tud jaz čisto osnovni model.

Hey,.

Jah odvisno kje iščeš…
Slovenskih dobiš kar nekaj na mojblink.com oz. Google -> Različne.slovenske.E-Knjige-Pack.1

Št. 1 lahko nadomestiš z 2, 3,… do 6. 😉

Za Angleške e-knjige pa pač moraš vedeti kaj bi rad in potem ta iskalni niz vpišeš v Google (npr.) -> James Bowen Street Cat Bob pdf rapidshare

Bralnik je super zadeva! Cene so pa tudi precej padle, da je dosegljiv prav vsakemu. Sam uporabljam Kindla in sem zelo zadovoljen. Več o bralnikih si lahko prebereš na: http://www.squidoo.com/e-bralnik

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close