E davki aplikacija – ali kdo obvlada
Na mobilnik sem si naložila aplikacijo e-davki, vendar nisem zaključila registracije, saj mi app ni prepoznala številke (iz informativnega izračuna za 2017), morda zato, ker sem jo kar nekaj časa iskala in je morda bila predolga registracija.
Zato sem FURS zaprosila za kodo za aktivacijo, jo danes po pošti dobila in se želela do konca registrirati.
Zdaj pa imam problem, ker če grem preko okenca “NISEM ŠE UPORABNIK”, po vtipkanju DŠ in GSM pove, da akcija ni uspela, ker ima uporabnik že registriran račun, če pa grem preko “SEM ŽE UPORABNIK”, vtipkam DŠ in po pošti prejeto geslo, mi pa sporoči, da podatki niso pravilni, ker uporabniški račun še ni aktiviran.
Kako torej naprej?
Ali kdo to obvlada?
Morda bo komu pomagalo, čeprav je za starše najbolj pomemben datum 5.2. mimo – dobila sem odgovor in smo potem uredili, reset, še enkrat lepo od začetka
Spoštovani,
registracijo dokončate na telefonu tako, da ponovno začnete postopek registracije in ko pridete do točke dva boste imeli možnost klikniti na zavihek koda.
V kolikor vam aplikacija ne ponudi te možnosti ste najverjetneje pri prvotni registraciji kliknili na povezavo prekini registracijo.
Če je tako nam posredujte davčno številko, da vam prvotno registracijo izbrišemo in boste cel postopek ponovili.
Seveda je nerodna in vsaka je nerodna in prezahtevna za večino ljudi. Saj pravim, več kot je, manj obvladate, se izgubljate, potem pa nergate. Še daljincev za televizijo niste v stanju osvojit, kaj šele drugo.
[/quote]
Viharni, ne delaj se pametnega, ker ta aplikacija zamrzne in jo je potrebno znova in znova resetirat….
Rajši pelji otroke v muzej ali knjižnico, ker je BREZPLAČNO!