Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek E. Leclerc – najslabši trgovec!

E. Leclerc – najslabši trgovec!

Kaj menite o naslabšem trgovcu v državi, ki ima komaj dve poslovalnici in izvaja mobing med zaposlenimi, plačuje varnostinke, da pregledujejo torbice pred vstop, v trgovino, morate vzeti listek za salamo ip. neumnosti iz strani Dreklerka (tako ga imenujejo zaposleni ki tam delajo).

lp Valerija

PS.: ŽE TRETJIČ V ZADNJIH DVEH DNEH SO IZBRISALI TO TEMO!!! USTAVIMO ZATIRANJE SVOBODE GOVORA IN POTROŠNIKOV!

ne kupujem kle, ker so zaposleni nesramni, kakovost uvožene hrane pa na dnu

Pozdravljeni,
naj še jaz povem svojo izpoved. V tej trgovini te prvo varnostniki prešlatajo za vrečke, torbe, nahrbtnike…
Potem ko imajo v katalogu tekstil, ga prvi dan zmanjka ker nabavijo samo po eno konfekcijsko številko.

Včeraj sem kupila nogavice, ki jih imajo v akciji (zdaj vem zakaj) in so se mi raztrgale že po prvem pranju. Vsa se čudim, če sm kaj narobe prebrala deklaracijo na izdelku pa je bilo vse bp, prala pa sem jih na 30 stopinj.
Danes sem jih nesla v to tačudno trgovino in mi jih niso hoteli zamenjati, zato grem takoj jutri na Tržni inšpektorat, banda!

Nikoli več ne grem v to trgovino!

se lahko pomirimo, ker bodo MB poslovalnico v roku nekaj mesecev zaprli, glede LJ se še ne ve.

lp Silvo

Sama sem delala nekaj mesec tam v administraciji. Naročeno mi je bilo, da moram vse pritožbe dati v razrez skozi uničevalec dokumentov (tako tanek da je za tajne dokumente)
3/4 časa sem printala anekse k pogodbam za uboge zaposlene ker smo jim (verjetno še vedno) krajšal čas za počitek in podaljševal njihove delovne ure (naduram so se “prostovoljno” odpovedal
kaj sem mogla še delat raje ne povem, ker se mi je po nekaj mesecih obrnilo in sem dala odpoved, šefa bi pa lahko tožila, ampak me je strah da bi me še enkrat mahnil…
namreč, enkrat sem rekla da ne om več printala aneksov in me je šef z luknjačem po pramenu las, potem pa še z tipkovnico po prstih : S

lp ex tajnica

pokličite Čeferina, bo vse porihtal

Slučajno, da sem se včeraj odpravila po dolgem času v E. Leclerc in še vedno je isto. Od pregledov torbic, do čakanja v vrsti z listki do nesramnih prodajalcev. Ampak sedaj sem ga pa v pričo 7 kupcev za mano nahrulila; konkretno mesarja. Kaj ima za komentirat, če bom kupila dovolj mesa. Pač, eni imamo radi zelo tanke zrezke, eni spet druge. So what?! Skratka, delala sem se kot da sva samo midva z mesarjem v trgovini in se je skoraj šiptar poscal od strahu. No, za konec jih je pa tudi nekaj slišala prodajalka, ki me je tikala. Sem si kar malce dala duška =))) Nikoli več, zdaj pa sem si rekla, da res nikoli več ne grem v ta hanger, pa tudi če imajo napisan, da majo 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na cel nakup.

lp

pomje se da samo še upokojence N A T E G N I T da pri njih kupujejo

Meni se pa ni zgodilo nič slabega in tudi nisem opazila, da bi varnostniki kogarkoli kdaj pregledali, mene še niso nikoli.

Mi je pa pomembno, da imajo veliko izbiro, večjo kot drugje.
Imajo super meso, veliko izbiro sirov, delikatese, rib, mlečnih izdelkov, konzerv …hja, meni je všeč. Listki me ne motijo, obratno, vsaj ni vrivanja.
Tekstila pa res ne kupujem v takih trgovinah.

pa ke ti Francozi živijo? high life?!
nemogoče cene, slabša kakovost, tuji artikli, pa kao dražje od slovenskih proizvajalcev? alo! jebem vam &-
$*££>^$£> pičke francoske!!! vas u +£+$$**$ da boste $**$*^>{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
zgledujte se po diskontih in znižite REDNE CENE! redno cenopa plačaš s kartico + imajo zagotovilo da naslednjič pridš pokurt tist drobiž s kartice + da zbirajo tvoje podatke prek kamer, nakupov, ipd,

pluvam po vas, barabe francoske!

ne kupujem dostikrat, ampak se vedno nepravilnosti kažejo kot njihovi artikli po tekočem traku

Jaz pa ne zastopim poante Leclerca. Kaj sploh delajo v Sloveniji?

pomoje mislijo, samo da si in zato ker so, da vlečejoplače
ampak če je to trgovec, sem Kelt potem…

Si se vprašala, kaj je narobe s tabo? Listkov pri pultih vidim, da ne dojameš. Varnostniki te pregledujejo – a res? Mene niso še nikoli. Prodajalci nesramni? Sidiš med une, ki zahtevajo narezano pariško salamo za TOČNO 1 eur?
Prodajalka te je tikala? Bodi vesela, da ni poskuašal z laježem ali mijavkanjem. Nikoli se ne ve, kaj se pplete po glavi takšnim “norcem” ki ne vedo, kaj je trgovina…… 🙂

Tole sem se pa vprašala tudi jaz, pa morda bi se morala nad seboj zamislit tudi Valerija76.

Ko berem tole temo, imam občutek, da je vsa negativna mnenje o Leclercu prispevala ena in ista oseba. Očitno njihova nekdanja (užaljena) delavka.

Tudi sam nisem se dozivel, da bi mi torbo ali pa punci brskali pri vhodu/izhodu. Pa tudi nimajo te pravice oziroma zakonsko ni dovoljeno. Samo ce je na sumu, da je kaj vkradeno, imajo pravico zahtevat, da pokazes vsebino. Brskat pa vsekakor ne.
Verjamem, da so prodajalci nesramni, samo kje niso? S strankami je tezko delat, ker so vsi postali pametni/arogantni/vsevedi… Vprasajte se ali se postavite v kozo, ko se stranka nadere na njega, ceprav on nima nic pri tem kaj se prodaja itn… Pa se sef ga krega… Torej prodajalci bijejo vojno med dvema ognjema. Prav tako sefi poslusajo se svoje nadrejene.

Kot sem ze omenil, grem 1x na mesec v leclerc pa nikol nisem opazil kakih tezav, ki jih opisujete. Artikle pa ne vem kaj kupujete? Tisto drugorazredno robo?
Kajti iste artikle prodajajo, tudi v drugih trgovinah… Glede cunj pa nimam izkusenj, raj grem v tem namenjeno trgovino.

Tudi jaz imam takšen občutek.

Jaz grem najraje v Leclerc, čeprav ne grem pogosto, mi je predaleč, ampak dvakrat na mesec pa gotovo. Nikoli mi ni nihče pregledal torbice, nahrbtnika, nikoli me ni nihče nadrl ali bi nesramen do mene.

Leclerc je kul.

Retardi, ostanite pri Hofrih in Lidlih, kjer ni nobenih listkov za vrste. Pa varnostnik je tiho, dokler ne zapiska pri blagajni. Jih boste že tam dobili po grbi, če boste kradli, brez skrbi!

Se strinjam. Vsaj enkrat mesečno hodim v Leclerc in nikoli, nikoli mi niso pregledovali torbice ali nahrbtnika. Imajo dober izbor hrane in precej stvari, ki jih drugje pri nas ne dobiš. Nekaj izbranih izdelkov, ki jih sicer kupujem npr v Sparu, so tam cenejši, nekateri (npr. kosmiči) pa dražji.

Kot rečeno, nimam nobenih slabih izkušenj, zato takemu natolcevanju enostavno ne verjamem.

Ob tako pozni uri dobijo teme po dva, tri komentarje. Tema o Leclercu jih je dobila kar 18. Pa praktično vse pišejo enako in na enak način. Tudi izbor imen gre po enoličnem postopku. Torej je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da je večino postov napisala samo ena oseba, ki ima v zvezi s trgovino neke travme. Ali so jo odpustili, ali so jo ujeli pri kraji, ali… itd.
Meni pa Leclerc ustreza. Za razliko od nemških in slovenskih trgovcev, ki imajo vsi bolj ali manj enako robo, le pod različnimi imeni, pri Leclercu dobiš tudi za Francijo tipične zadeve, ki jih ostali trgovci nimajo. Imajo kup drugačnih prehrambenih artiklov in kup drugačnih pijač. Cene so OK, pogosto celo zelo ugodne. Kvaliteta je pa ostalim trgovcem primerljiva. Listki za salamo, kruh, ribe so pa meni blazno všeč. Tako dobim robo ko sem na vrsti, ne da bi se pred mano vrivalo kup neolikanih babur.

Res je, tudi jaz mislim, da so ta Valerija76 in ostali negativci ena in ista oseba. Sicer je pa šla spat, ker ni več takšnih postov.
Verjetno so jo zalotili pri kakšni kraji, sedaj pa revše misli, da jim bo s svojim blejanjem delala škodo.

Men je pa Mercator kul. Spluvite me negativci!

Pljuv, pljuv, pljuv!
A bo?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Baje bodo novo veliko poslovalnico Leclerca odprli malo izven Kranja, tam, kjer zdaj zapirajo Baumax (ta žal ni imel dovolj prometa). Tako bomo tudi Gorenjci imeli priložnost pogosteje iti po nakupih v Leclerc – ampak, seveda, če bo za Gorenjce primerno (beri: cenovno ugodno). Imamo še Spar, Mercator, Tuš, Hofer, Euro Spin in Lidl – tako da se bo moral Leclerc izkazati z ugodnimi cenami, če misli imeti kaj prometa na Gorenjskem.

Drugače bo lahko kmalu zaprl štacuno, tako kot Baumax.

New Report

Close