Najdi forum

E-mail – na pomoč!

E-pošto imam prek email.si in ker sem enkrat po pomoti kliknila na drugi jezik (kitajščino), me zdaj ne spusti več noter, ampak bi bilo treba prenesti komponente za prikaz kitajskih pismenk, kar pa traja več kot pol ure in zasede nekaj Mb. Drugače namreč ne morem noter, saj sploh ne prikaže cele strani, ampak samo delček strani, in zraven ponuja to možnost za prenos komponent. Zanima me, ali bi mi znal kdo pomagat, da mi ne bi bilo treba prenašat teh komponent, ampak da bi se dalo priti noter kako drugače in spet nastaviti slovenski jezik?
Za odgovor se najlepše zahvaljujem,
lep pozdrav,
Maja

Živjo..

kaj kompliciraš. Ko ti ponudi Kitajščinoreci Cancel (prekini)
Na osnovni strani od klikni na meni za izbiro jezika,
slovenski jezik je tretji od spodaj navgor.
Ali pa pobriši cookie (pištkotek) pa ti bo delalo.

ajd lep dan še naprej !

Če pa mi sploh ne pokaže menijev, pokaže samo en delček strani, kjer ni nobenih menijev, ostalo pa je prazno – beli ekran! Kako se pa pobriše ta cookie, kje?
Še enkrat, hvala in lp,
Maja

Maja.

Poišči datoteko, ki vsebije besedo @email.si
to mora biti neka teksta datoteka, ki ime dolžino 1Kb (tu nekje).
potem jo pobriši zapri Internet Explorer in ga ponovno odpri pa mora delati.

Torej Start —- Iskanje

in povej če je ok, če ne gremo v drastične ukrepe …

lp

Klemenxx!
Se opravičujem, da spet gnjavim, a imam samo eno vprašanje: v Temporary Internet Files v Windows sem našla tekstovno datoteko, ki vsebuje @email.si in je velika 1 kb, tako kot si napisal, a ko sem jo hotela odpret, je napisalo, da je izvajanje sistemskega ukaza na tem elementu morda ne-varno, in ali želim nadaljevati? Kaj se pa lahko zgodi, če jo odprem oz. pobrišem? In a jo moram najprej odpreti, ali lahko samo označim s klikom in pobrišem z delete?
Še enkrat, hvala in lp,
Maja

Nič hudega, ker me gnjaviš, saj sem takrat spal..

Ti kar pobriši to datoteko, to je samo piškotek, v katerega si sistem
zapisuje trenutne nastavitve in še kaj …

lp

Hvala, Klemenxx, je končno uspelo! 🙂
A te cookies lahko potem tudi ostale zbrišem ali pa služijo čemu – npr. da je pozneje hitrejše iskanje istih strani itd. – kakšna je sploh njihova vloga?
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close