E-mail naslov-brezplačna možnost-volja.net ali kaj drugega?!
E-mail naslov imam preko messengerja. Nisem več zadovoljna, ker mu fali kar par stvari.
Ali imamo v sloveniji še kakšno drugo možnost brezplačne uporabe e-maila, razen volje.net-a. ne vem kar veliko se jih je zadnje čase pritoževalo zaradi volje.net-a, zato se mi upira, ali pa se motim
Kaj mi svetujete, kateri e-mail naslov, mora biti brezplačen in mora imeti možnost, da si pošto tudi lepo oblikujem, se pravi, da bodo pisma, ki bodo odšla od mene naprej lepo oblikovana, lepa pisava, kakšen znakec, slika…
Hvala za pomoč
Lahko poskusiš z . Vendar boš morala za oblikovana besedila nekje dobiti tudi program ki to omogoča, saj z njihove strani tovrstnih mailov ne moreš delati in pisati.
Povej od kod dostopaš do svojega poštnega predala. Ali so to javni računalniki ali tvoj domači?
Delam preko svojih domačih računalnikov. Zakaj? Ali je ta e-mail slovenski?
Program za oblikovanje pa so mi svetovali incredimail, vendar ne vedo kako varen je kaj. ali mogoče veš ti kateri je vredu oblikovni program, najbolj me zanima, če je varen, da ne bi dobila slučajno kakšen virus.
hvala ti za čas, ki mi ga nakloniš in lahko noč ti želim.
Priporočam Qualcomm Eudora (verzija 5.1). Je dober program, ni Microsoft (vemo, da ima Outlook varnostne luknje in je tudi sicer bolj dovzeten za kakšen “prehlad” :)) in dela zanesljivo. Je pa bolj kompliciran kot Outlook, če nekdo ni ravno domač pri takih stvareh.
Sicer pa ne vem kaj imaš proti VoljaTELu, če ga še preizkusila nisi? Ne sodi stvari po nekaterih, ki si ne znajo zrihtat maila! Deluje čisto zadovoljivo oz. jaz še nisem imel probleme z njim. Sicer se včasih težko pride na net, ker so linije zasedene, ampak sicer dela OK.
Možnost je še http://www.email.si, pa si skreiraš account, prebereš navodila za branje pošte z kakšnim programom (Outlook, Eudora, …) in to je to.
Princ
Poskusiš lahko tudi Netscape 7.0 in njegov mail&newsgroups program za delo s pošto. Oblikovanje in razno krancljanje sporočil je enostavno, pred virusi pa je tudi varen, dokler bo obstajal Misro$oft.
lp
Ja najbolj dovzeten za mail viruse je outlook express. Ker je najbolj množično uporabljan, so tudi virusi pisani zanj. Verjetno imajo tudi drugi programi varnostne luknje, vendar zaradi manjšega števila uporabnikov niso tako zanimive.
Vedeti pa moraš, da se večina virusov širi zaradi človeških “napak” in nevednosti. Torej, nikar odpirat pripon mailom, še posebej ne od neznanih pošiljateljev. Prijatelji naj ti pa prej pojasnijo kaj ti pošiljajo.
hvala za informacije, že razmišljam !
http://www.email.si je rešitev
Forum je zaprt za komentiranje.