Najdi forum

E-mail preko gsm-aparata

Pozdravljeni!

Mi lahko prosim pomagate rešiti slednjo težavo. Imam gsm z wap sistemom, preko katerega bi želela prebrati e-maile, ki bi prišli na moj Outlook Express. Kako naj vzpostavim vez oziroma kako naj se sploh lotim…nekateri vem da preberejo maile kar preko telefona.

Hvala za pomoč in lepe praznike.

Katja

Živjo.

Najlažje narediš tako, da v Outlooku definiraš filter, ki vsako e-sporočilo pošlje
naprej (forward) na tvoj gsm telefon kot SMS sporočilo.

Nekateri, npr. Siol,Email.si in podobni omogočajo, da dobiš email na svoj gsm
telefon kot sms sporočilo.

Napiši malce več stvari:
– kje imaš email (siol, in podobno)
– mogoče še kje imaš priključen gsm tf., Mobitel, Simobil, Vega,……
– mogoče kak tip gsm telefona imaš

pa ti bomo kaj več svetovali

hvala enako

Živjo!

Najprej lepa hvala.

E-mail imam pri amis.netu, gsm imam priključen pri si.mobilu in enega pri mobitelu (preko mobi sistema). Vendar ima le tisti iz simobila wap. Tip gsm je pa Siemens s35.

Hvala.

Srečno in zdravo leto 2002 vsem.

Katja

Ej, sorry, prej sem tisti e-mail poslala ne iz svojega računalnika in pozabila napisati svoje ime.

Katja

Zivjo!

Najbolj elegantno lahko e-posto prebiras preko mobilnega telefona, ce uporabis storitev za uporabo e-poste na mobitelovem wap portalu (wap.mobitel.si). Vneses podatke o svojih postnih streznikih, nato pa lahko prebiras in posiljas posto preko mobilnega telefona.

lep pozdrav
Rok

Rok,

hvala. Ampak jaz imam gsm z wapom pri Simobilu,je to možno tudi pri njih?

Katja

Malo sem pregledal Simobilov wap portal in pod povezave->naj 10 je link na yourwap, kjer si tudi lahko nastavis prebiranje e-poste. Sicer pa obstaja se kar nekaj brezplacnih servisov, ki ponujajo prebiranje e-poste preko wap-a.

lep pozdrav
Rok

Rok, hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close