Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija E-MAIL-rada bi lepo oblikovala pa ne znam, na pomoč!

E-MAIL-rada bi lepo oblikovala pa ne znam, na pomoč!

Pozdravljeni!

Priznam, učim se, raziskujem a ne najdem. Zato na pomoč!

Že velikokrat sem dobila kakšno lepo elektronsko pošto. Pisava je bila krasna, zraven naslikana kakšna lepa slika, recimo sonce, ki mi je mežikal, ali pa je bilo pismo obrobljeno z lepim okvirjem, jeseni v listju, poleti v školjkah, ali pa je bilo ozadje druge barve. Skratka rada bi tudi jaz poslala svojo elektronsko pošto v lepši obliki. Kako lahko to naredim. Poskušala sem to v Windovsih in potem prenseti v e-mail, vendar se vse spremeni. E-mail uporabljam od Messengerja.
Prosim napišite mi, kako si lahko pomagam, kje, kaj naj naredim, da bo moja pošta vauuu.

Hvala!

Hmmm, mislim da messenger ne bo ravno primeren za to (poglej če ima kje možnost uporabe oblikovanega/obogatenega besedila). Poberi si z neta program Incredimail. Nisem ga še nikdar uporabljal zato ne vem točno kje bi ga dobila, vendar vem da je ima 1001 predlogo za kičaste maile 🙂 Poleg tega si boš morala narediti mail naslov nekje drugje, npr. , morda pri volji.net, da boš potem program lahko nastavila, tako da bo uporabljal ta poštni predal (saj mislim, da to z messengerjem tudi ne bo mogoče).

Sicer pa res priporočam, da si mail naslov narediš pri kakem slovenskem ponudniku tovrstnih storitev, ker ni potrebe, da maili od sosede ali prijateljice iz šole do tebe potujejo preko Amerike. Konec koncev ti ne boš zaznala razlike, toda vseeno.

Poišči si program IncrediMail, ta omogoča vse to, kar si želiš in še veliko več. Ne vem pa, koliko je kaj zaščiten pred virusi.

obema hvala za pomoč in lahko noč!

Jaz uporabljam Incredmail xe, super stvar za oblikovanje E-mail pošte, je zastonj, meni je všeč, ker lahko spreminjaš,barve ozadij, slikce lahko vstavljaš,vstavljaš smajlije in podobne stvari.Torej prava stvarca za poigravanje z emailčki. Imaš tudi podporo na njihovi strani….etc…..

Dobiš ga na

Niti ni tako zelo velik, 5,28Mb. Virusov bojda nima, jaz imam protivirusni program Norton 2002, pa ni odkril pri Incredmailu xe nobenega virusa. Je pa tako, da itaq moraš imet protivirusni program, pa če imaš messenger ali outlook express ali pa kaj drugega. Torej go get it !!

Bogdan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close