Najdi forum

Hojla !

Ali kdo ve, zakaj mi email.si noče odpreti pošte ? Geslo je pravo, ostalim zadevo odpira na njihova gesla, moje ne !

lp, Jana

Jana živjo…

Če dostopaš preko Internet Explorerja je to res.
Email.si ima žeeee doooooolllllgoooo te težave.

Nekaj krat sem jih tudi že jaz opozoril, pa nič.
Lahko narediš nekje drugi email naslov, ali pač potrpiš, kot
moramo ostali, ki imamo tam naslove, saj veš – podarjen konj in podobno..hehe

lp

O, Klemen živjo. Kje hodiš tako dolgo ?

Ja, koliko časa pa bo to trajalo , po tvojem mnenju ? Ja, zakaj pa drugi lahko ?
Veš, me obhaja ” sveta jeza “.

lp, Jana

Jana živjo…

Kje hodim ????

Najprej sem bil čez celo Novo leto bolan – do konca vročina 38.2
potem sem bil službeno odsoten 10 dni – tujina vabi

Ah povsod me je malo in nikjer nič hehe..

Bom danes še enkrat pisal postmastru od email.si pa bom semkaj dal odgovor!

lp

Živjo Klemen !

A tako je torej bilo ? Drugič povej, da vem :))

No, oki, potem napiši, kakšen bo , če sploh bo odgovor od njih. Pa hvala !

Lp, Jana

Jana, zakaj pa vztrajaš na email.si? Naredi si mail na yahoo.com in boš zadovoljna. LP Harry

A misliš Harry, da bo tam boljše, da ni toliko problemov, kot jih imam na email.si ? Če bo boljše, potem bom šla, ker me resnično kar malo jezi vse tole ?

Lp, Jana

ali pa na http://www.hotmail.com
tam praktično nisem imela problemov.

Vsem prav lepa hvala !

lp, Jana

Če je geslo pravo, se zadeva odpre 🙂 Mora se!
Pošto na z email.si si lahko preusmeriš na pop server, če ga uporabljaš. Večina pozabi geslo. Meni že več let email.si lepo deluje… pošto pa prebiram v Outlooku.

lp Tajfun

Živjo tajfun !

Jaz dostopam preko Internet Explorerja, ampak res mi zadnjič ni, in ni hotel odpreti pošte, pod nobenim pogojem. Gesla sigurno nisem pozabila, ker se mi je to zgodilo prvič, sem kar debelo gledala…..
No, po nekaj urah, pa se je dalo odpreti. Skrbi me le, da bi se to večkrat ponavljalo, to pa ni dobro, saj veš :))

lp, Jana

Kaj pa če bi zadevo vpregla v Outlook? LP Harry

Kaj pa vem ! Res moram fajn premislit tole zadevo, glede pošte.

Thx, Jana

Na email.si se meni to vedno dogaja, piše mi:

“Prijavili ste se z napačnim imenom ali geslom oziroma vam je potekel čas prijave. Prosim ponovno se prijavite”. Geslo napišem ziher pravilno.

In to mi dela že od vsega začetka..

Fajn bi bilo uporabljat slovenske ponudnike, ampak očitno ne gre. Poznam jih dosti, ki se jim godi enako, kot meni.

LP

ojla, če je nekaj zastonj….

na tvojem mestu, bi pri kakšnem ponudniku “najela” samo poštni predal (cena: od 230 – 1000 sit/mesec), pa bi bila stvar rešena. Večina ponudnikov omogoča t.i. webmail, torej branje/pošiljanje preko brskljalnika.

Mojca.. ja, saj drugače dostopam preko univerze. Ampak fajn se je met kak email zravn. :))

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close