E moji cepljeni…
Pa dajte no, 21.09.2021 ob 17:13
wtf, 21.09.2021 ob 16:24
ne ne ne, 21.09.2021 ob 15:04
wtf, 21.09.2021 ob 15:01
ne ne ne, 21.09.2021 ob 14:54
Primerjaj tiste, ki so polno cepljeni, tisti na pol pač niso (in ne veljajo) za zaščitene.
To pa ne, ker potem preveč peče?
Nič ne peče, ker nobenemu ne privoščim ne bolezni, še manj pa smrti.
Ne maram pa, da se (vse) nas ima za norca na račun dobičkov.
In zakaj potem lepite linke do podatkov, ki kažejo ravno nasprotno od tistega, kar bi radi? Res, wtf?
Vsaj toliko bi lahko bili, da bi pregledali podatke in ne slepo lepili vse, kaj šele potem v svoji slepoti interpretirali podatke tako, da se lahko še krave smejijo?
Ne vem, kdo drug vas ima za norca, ampak dozdeva se mi, da s takšnimi harakiri akcijami najbolj sami.
Ti je res treba prinesti vse na krožnik? Cepivo papcalo možgane?
Pa naj bo po tvoje. Prištejva tiste, ki so cepljeni z enim odmerkom, do 21 dni po cepljenju (17) in več kot 21 dni po cepljenju (149), k necepljenim: 722 + 166 = 888 necepljenih umrlih.
Cepljenih umrlih je še vedno 1613
Me zanima, kaj si boš zdaj izmislil. Ker, kakorkoli obračaš, to so uradne številke.
Wtf res?!?
Pa dajte no, antivakserji, nehajte se smešiti. Pri tem “dokazu” ste totalno zaj.ebali. Ne pomaga zdaj tole bluzenje. Cepljen (in tako kao zaščiten) je samo tisti, ki je polno cepljen. Primerjava teh z necepljenimi je kakšna že? Aja, so že napisali. Uradni podatki, čisto uradni in kakorkoli obračaš, je rit zadaj. Pa cepljeni so jo boljše odnesli od necepljenih. Samo uradni podatki, nič drugega.
Komentar na Pa dajte no.
Grozno. Poglej si to. Na otrocih bodo zdaj prepovedali delati poskuse, na odraslih pa bo še vedno dovoljeno.
In da nas fašisti silijo, da smo poskusne podgane, je genocid.
Kdaj se mislite upreti ?
(https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/301502935056593/)
čekdisout, 21.09.2021 ob 13:31
no, za avstralijo je tole relevanten podatek
trenutno imajo na intenzivni negi 304 paciente in 1500 na navadnih oddelkih
link je spletna stran avstralske vlade, lepila ga ne bom, ker mi zavrne oddajo posta, dobiš ga če guglaš covid hospitalizations australia
kam zdaj paše tistih 141 cepljenih? za katero obdobje?
imajo pa več kot 22 milijonov cepljenih.
avstralija ima 22 milj cepljenih?hohoo…kere lazi …avstralija ima manj kot 20 %prebivalstva cepljenega
Žal mi je za slovensko šolstvo, da te moramo tukaj učit osnove statiskike in logičnega razmišljanja.
Zato pa ta poročila pripravljajo malo bolj kompetentni od tebe in mene in so ravno zaradi takšnjih, ki ne znajo razmišljati s svojo glavo, ločili podatke za mlajše od 50 let, kjer je po teh podatkih umrljivost 0,05 % ! in starejših od 50 let, kjer je umrljivost pri cepljenih 2,17 % in necepjenih 6,9%. Da ti razložim po domače, je umrljivost pri cepljenih 50 + 38,6 krat večja kot pri 50 – in pri necepljenih je umrljivost pri 50 + 130 krat večja kot pri 50 -.
In ti s svojimi briljantnimi možgani te dve skupini statistično enačiš med sabo. Prosim pripravi naslednji facebook link in se boš mogoče do konca tedna celo naučil spisati sklepni račun.
Ameriški FDA je s 16 glasovi proti 2 zavrnil soglasje za tretji odmerek, z razlago, da povzroča tretji odmerek več škode kot koristi. Kaj to pove običajnemu opranoglavcu, ki je bil deležen slovenskega šolstva?
Da se škoda nalaga. Pri prvem odmerku je je malo, pri drugem malo več, pri tretjem pa je že tolikšna, da tveganja pretehtajo koristi. Če že zaupamo znanosti in stroki.
Sicer mi pa postaja vseeno za druge. Samo hudič bo, ko boste s svojimi stranskimi učinki in posledicami cepljenja toliko obremenili zdravstvo, da bomo tisti, ki obolevamo za običajnimi predkovidnimi boleznimi, prikrajšani za učinkovite storitve.
wtf, 22.09.2021 ob 08:42
Ameriški FDA je s 16 glasovi proti 2 zavrnil soglasje za tretji odmerek, z razlago, da povzroča tretji odmerek več škode kot koristi. Kaj to pove običajnemu opranoglavcu, ki je bil deležen slovenskega šolstva?
Da se škoda nalaga. Pri prvem odmerku je je malo, pri drugem malo več, pri tretjem pa je že tolikšna, da tveganja pretehtajo koristi. Če že zaupamo znanosti in stroki.
Sicer mi pa postaja vseeno za druge. Samo hudič bo, ko boste s svojimi stranskimi učinki in posledicami cepljenja toliko obremenili zdravstvo, da bomo tisti, ki obolevamo za običajnimi predkovidnimi boleznimi, prikrajšani za učinkovite storitve.
Kaj wtf ne boš komentiral mojega zgornjega odgovora na tvoje zavajujoče podatke?
Najbolje, da si še pogledaš twit od ministrstva za zdravlje, kjer so ti pripravili barvni graf, da boš bolje razumel.
[Prikaz hospitalizacij v EIT za pretekli teden]
📊V povprečju je delež cepljenih hospitaliziranih v enotah intenzivne terapije 14 %, delež necepljenih hospitaliziranih v enotah intenzivne terapije pa 86 % (❗️).
🏥Na dan 19. 9. je bilo v EIT hospitaliziranih 97 ljudi. pic.twitter.com/5x0WCridJe
— Ministrstvo za zdravje (@MinZdravje) September 20, 2021
robi445, 22.09.2021 ob 08:56
Moraš pa res biti debil, da verjameš zločincem na ministrstvu, ki sodelujejo pri genocidu in izvajajo cepilno nasilje.
Aja se opravičujem, ker nisem prilepil facebook linka kauč infektologa.
In še odgovor wtf-jevi objavi glede FDA-ja. Spodaj kopiram dejansko odločitev FDA-ja in ne tako kot ti, ki izpustiš kar ti ne paše:
The panel pared back those plans to unanimously recommend the third shots to people age 65 and older and other vulnerable Americans.
In še kopija iz NIJZ-jevih priporočil o cepljenju:
3. odmerek
Uporaba 3. odmerka cepiva proti covid-19 je priporočljiva za: – Oskrbovance DSO
– Osebe stare 70 let in več in posebej ranljive kronične bolnike* ne glede na starost
Kot vidiš, so strokovna priporočila praktično identična.
wtf, 22.09.2021 ob 09:15
Za višjega matematika: z vidika propagande, ki trdi, da cepivo ščiti pred hospitalizacijo (95% Moderna in Pfizer 88%) ter pred hudim potekom bolezni (več kot 96%), moji podatki niti najmanj niso zavajujoči. Pa lep cepljen dan želim.
Tudi barvni graf MZZ-ja ni dovolj nazoren zate?
delež cepljenih hospitaliziranih v enotah intenzivne terapije 14 %, delež necepljenih hospitaliziranih v enotah intenzivne terapije pa 86 %
In ti se zdaj zgovarjaš, da je v navodilih pisalo 88,024 % in bi zato moralo biti na intenzivni terapiji 12 cepljenih in 88 necepljenih.
Debilno fašistično še vedno širi lažnivo fašistično propagando s strani nijz fašistov, ki izvajajo genocid.
Resnica je pa seveda povsem drugačna.
(https://www.facebook.com/groups/643385852998483/permalink/825584044778662/)
Robi567, 22.09.2021 ob 10:21
Debilno fašistično še vedno širi lažnivo fašistično propagando s strani nijz fašistov, ki izvajajo genocid.
Resnica je pa seveda povsem drugačna.
(https://www.facebook.com/groups/643385852998483/permalink/825584044778662/)
Kako ironično. Pa ja ne še en facebook link 😀
prednisone 60 mg price how can i get prednisone buy prednisone online fast shipping
https://prednisonet.com cost of prednisone tablets
medicine prednisone 10mg no prescription online prednisone prednisone canada