Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek E-študij na B2

E-študij na B2

Prosim za vaše izkušnje, če je kdo študiral na B2, višješolska smer poslovni sekretar, e- študij. Zaradi oddaljenosti, družine in službe sem se odločila da nadgradim svojo izobrazbo na tak način. Zanima me kako je z tedenskimi obveznostmi (npr. seminarske in skupinske naloge), ki jih je baje kar veliko. Moraš oddati vsak teden eno? Koliko časa na dan približno je potrebno, da vse zmoreš narediti sproti. To me zanima predvsem zaradi reorganizacije časa, saj imam v službi zelo nestalen urnik (včasih po cele dneve, itd.). Od znanke, ki je študirala na podobni smeri na Dobi sem dobila informacije, da je tudi pri njih tega kar veliko.
Hvala za informacije in lep pozdrav.

Za ta denar se raje vpiši izredno na kakšno priznano fakulteto.

To je izobrazba za luzerje. Pojdi raje na priznano fakulteto, ti tudi jaz svetujem

No niste pa napisali, katera je ta priznana fakulteta.
Sam sem študiral na Dobi e-študij in mislim, da sem veliko pridobil. Stalni stiki tako z ostalimi študenti, preko obveznih tedenskih nalog v skupinah, izmenjava mnenj in izkušenj iz prakse, stiki tako s profesorjem kot tudi z mentorjem, gradivo v elektonski obliki, pomoč kadar jo rabiš, študiraš in opravljaš obveznosti ko imaš čas in še in še…Na faksu pa običajno sediš v predavalnici, predava kakšen zdolgočasen asistent. No pa napišite prednost te druge oblike študija, razen zvenečega imena fakultete. Na koncu koncev morajo imeti tudi B-2, DOBA verificirane programe s strani Ministrstva in ne razumem, zakaj bi bili slabši po kvaliteti študija, razen njihovega imena.

New Report

Close