Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek E.T.

E.T.

E.T. phone home.
E.T. phone home.

E.T. phone home.

E.T. phone home.

Se ti blede krof?

ne, sam E.T. se mi je zasmilu, ko je božček hotu domov……… jaz pa v času pisanja tudi……………

Pomisli rajš na Alfa,kr na konc ni hotu it več domov!
😉

kako je blo pr zobarju?
Ostal živ?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hahahha………… Alf ne morem bit……… jaz že ne………

Po štirih urah in pol ždenja tam….je to res zelo pravo vprašanje!

Malce si mu pa podobna…to pa le moraš priznat!
😉

moja hči je imela v tisti hiši lansko leto operacijo. zelo hudo. levo stran čeljustne kosti so ji skrajšali za dober cm, in ji s tem uzpostavili pravo razmerje .
po operaciji so ji dobesedno sešili usta, da se je revica več kot tri mesece prehranjevala le po slamici…….
zato mi lahko verjameš, da me vsakič, ko grem tam mimo upravičeno strese :-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Spadam v njen rang osmoljencev….zato precej dobro vem in poznam tisto bajto.
:-(((((

ja, ampak samo po frizuri……… drgač pa prou neč! si mu prej ti……… hahah

ojej….
nisem si mislila, da se mi boš kdaj res od srca zasmilil!

Saj je bistveno že za mano…tako,da res usmiljenje rajš za koga druzga.Je blo en par takih primerkov tam,ki so bli res vredni tega……
:-(((

Hvala za kompliment!!!
:-))))))

no, da ti ne bom obujala bolečih spominiv:-))
a se je obisk pivnice splačal?
:-=)))

ni za kaj, pa še kdaj……………. :)))))))))))))))))

bilo mi je v veselje………. g. Alf

Hehehehe!!!
Je bil sam en eksponat v službi….ampak tist tolk sladak!
😉

sam Alf tud zajebava….to veš,ne?
😉

upam, da bo 14. januarja v službi tudi kakšen dober exponat moškega spola:-)))

hihi……….. a hočeš rečt, da je tisto nekaj alfovskega v meni? ;))))))))))))

hahshshshs alf= sprevržko..ojej…hahahahahaha

Kdo ti pa verjame zdej,da boš prišla, ko se nisi upala prit ambasadorja pogledat danes?
😉

Tebe drugarica pa nism vidu ob cesti danes!!!!
🙁

pa kej misliš,da jaz ob cesti stojim….pajade:((((((8

Ko gre tak visok gost mimo…..se s krilom dvignjenim ob cesti….LEŽI!!!
;-.)

New Report

Close