Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek E.T.

E.T.

hahahaha ti pa si en ……………………………………………….

No,kaj?
Svetovni jebo!
😉

majku milu, kakšen napad na perlico………. a ti si pa s šopom $$$ skoz okno mahal ?????????

domišljavost jedna…….

itak čist ponori k me zagleda..heheheh tak vibralno vplivam nanj…hehehe

tako vibralno, da odpre takvin??????? ojojoj, joj joj………. bože mili…… vidva sta malo out………………. ;)))))))))))))))

heheheh :))) ja no nekam je zatrokiral zej ta svetovni jebo??!!..kam je zdrpajsnu zej??!
hej mona KURJERITSKA::KE SI????

A češ,da še tebe?
😉

:))))))))))))))))))))))))))))))

na glavno štrado Kurje Riti je šel mahat s takvinom………… ;))))))))

zdej bo drgač:-)))
14. jan. se mi ne bo zdel, da “letam” za kom:-)))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Tistega dne boš pa prepričana v to!
😉

se te že kr mal bojim…da me ja ne boš iz hlač stresu:-))9

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Nisem agresiven tip!
Pravzaprav naredim tako,da se kar sama iz njih streseš….
😉

hehehehe, aja ??!

No ja,če prej ne, tist cajt,kr greš spat…
😉

ja, to maš pa prav.
takrat se definitivno stresem ven, pa v kad tudi ne lezem oblečena.

da greš v banjo oblečena…to bi ti pa celo pripisal!
😉

v bistvu je bilo, glede na spol potomcev nekdaj tako, da sem v bano šla slečena najdražji in najljubši pa v škornjih :-)))))

Ne preveč izdat punca!
😉

govorim o splošno znanih zadevah, o teoriji, ki je v praksi izvajana dovoljkrat, da o njej čivkajo vrabci

Mi na tem forumu nismo teoretiki….saj nisi pozabila tega,kajne?

hahaha, ja. se zavedam.
Glede na število tistih, ki pričakujejo otročke, bi rekla, da imajo vsaj ženske mičken prakse.

Te so itak vse brezmadežno spočele……..že sam zato,ker so na tem forumu kokodakale….
😉

New Report

Close