Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek eAsistent – vprašanje

eAsistent – vprašanje

Ker mi z eAsistenta že nekaj dni ne odgovorijo na vprašanje, se obračam na vas.

Do sedaj so v šoli imeli drug sistem za vpogled v otrokove podatke o šolanju.

Letos imajo prvič eAsistenta. Zanima me, kaj vidim pri osnovnem, brezpčanem paketu:

ali vidim ocene in prisotnost?

Ali je za to treba kupiti popolni paket za starše za 30 €. V šoli so zelo skromni z informacijami.

Hvala in lp

Jaz imam polni paket, ampak kolikor se spomnim, ocen in odsotnosti pri osnovnem ne vidiš. Drugače tudi ne bi vzel polnega. Smo šli lani na zaupanje, pa se ni najboljše izšlo…

Odgovor na objavo uporabnika
mama dijakov, 26.09.2022 ob 14:17

Ker mi z eAsistenta že nekaj dni ne odgovorijo na vprašanje, se obračam na vas.

Do sedaj so v šoli imeli drug sistem za vpogled v otrokove podatke o šolanju.

Letos imajo prvič eAsistenta. Zanima me, kaj vidim pri osnovnem, brezpčanem paketu:

ali vidim ocene in prisotnost?

Ali je za to treba kupiti popolni paket za starše za 30 €. V šoli so zelo skromni z informacijami.

Hvala in lp

A na internetu/spetu ko pride?

Imaš spletno učilnico, ocene (ko dobiš novo oceno se vpiše(tudi povprečje, na koncu leta zak. ocena in pa ko dobiš novo oceno, drugih ocen ne mores več videti) , naloge (vsaj tiste ki vpišejo), izpite/teste, malica in kosila, komunikacija (z učitelji se pogovarjaš prek tega), soglasja in pa na zadnje se pohvale. Imaš pa seveda tudi urnik na kateremu se vidi če je nadomeščanje, test…

Je pa se ta plačljiva verzija. Stvar je podobna edino ta dostikrat steka in ni vredna svojih 30e. Drugače pa imaš popoln pregled nad ocenami, vedno, nikoli (razn ko je novo sol. leto) “ne izginejo”, lahko izbiraš če boš na malici, kosilu, ja odsotnost/prisotnost lahko tudi vidiš … So neke prednosti ampak meni odgovarja bolj mojasistent. Brezplačno in korisno, ti piše zelo lepo kdaj si in kdaj nisi bil v šoli (opravičen in neopravičene ure in katere je treba še opravičiti), za vpogled v ocene pa je treba plačati. Sicer pa je navadni easistent na internetu se najboljši- največ možnosti ponuja.

Upam da sem ti odgovorila na kar si hotela vedeti.

Pri brezplačnem paketu ne vidiš ne ocen ne izostankov. Vidis urnik, lahko odjavis prehrano in komuniciras z ucitelji.

New Report

Close