Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EasyJet – izkušnje prosim

EasyJet – izkušnje prosim

Tisti, ki ste leteli iz Lj v London ali Pariz z njimi – kako je bilo?
Koliko je lahko težka osebna prtljaga in koliko stane kg dodatne?
Kolko ste dale za prevoz Stansted-center?

hvala:)

za prevoz v center se poslužujem easybusa, rezerviram preko neta kar precej vnaprej, ponavadi me pride okoli 5 funtov

ostale podatke dobiš tukaj: http://easyjet.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4050
hand luggage je ročna, hold luggage tista, ki jo oddaš.. če gre več kot 20kg stane 10 funtov za kilogram, tako da zelo pazi, da daš težke stvari v ročno (razen prepovedanih predmetov), saj ročna nima omejitev teže, samo omejitev dimenzij

Živjo,

sama imam zelo dobre izkušnje z Easyjetu. Če boš imela samo ročno prtljago, potem samo pazi da bo v mejah razpisane velikosti, teža je neomejena. Ampak res pazi pri velikosti, ker če je ne boš spravila v zaboj, ki ga imajo na letališču, ti bodo mastno zaračunali. Za check-in prtljago pa lahko imaš mislim da 20 kg.

Kar se tiče prevoza do centra Londona tudi jaz vedno rezerviram prek neta Easybus. Do sedaj me niso razočarali. Seveda lahko vozovnico tudi kupiš na licu mesta, ampak je ceneje, če jo naročiš prek neta. Doma si jo sama sprintaš in jo predložiš vozniku. Sicer moraš okvirno rezervirati tudi uro/minuto odhoda, ampak ti dovolijo, da greš tudi do eno uro prej ali pozneje (če ima tvoj let slučajno zamudo).

Najhitrejši prevoz je sicer vlak, ampak je kar dražji.

Jaz sem nazadnje plačala pri Easybusu 4 € v eno smer, torej 8€ za povratno, kar se mi je zdelo poceni.

Jst sem zdaj na BA za Evropo. :p

New Report

Close